Αναστασία Τουρούτογλου

Τρία σόου θα δώσουν όλα κι όλα φέτος οι Dokken στην Ευρώπη και τα δύο θα είναι στη χώρα μας –τρίτο είναι η συμμετοχή τους στο φετινό Sweden Rocks– δείγμα του πόσο μετρά ακόμα η απήχησή τους εδώ, παρότι έχουν 8 χρόνια να μας επισκεφθούν.

Οι Dokken είναι «παιδί» του Καλιφορνέζου τραγουδιστή Don Dokken και ιδρύθηκαν το 1978, γνωρίζοντας σημαντική αποδοχή στα «χρυσά» χρόνια του glam metal (ή μέταλ του κομμωτηρίου, όπως αρέσκονται να το λένε οι εχθροί) κατά τη δεκαετία του 1980 –ειδικά με τραγούδια σαν το "Alone Again" (1984), "In My Dreams" (1986) και "Burning Like A Flame" (1988). Διαλύθηκαν το 1989, όταν το είδος που υπηρετούσαν άρχισε να φυλλοροεί, αλλά ανασχηματίστηκαν αργότερα. Από το αυθεντικό line-up έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα ο Dokken (φυσικά) και ο ντράμερ Mick Brown. Στην κιθάρα είναι ο Jon Levin από το 2003, ενώ μπάσο παίζει από πέρυσι ο Mark Boals, πιο γνώριμος στους μέταλ φανς από τη δουλειά του ως τραγουδιστής στο πλευρό του Yngwie Malmsteen. 

Οι Dokken θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη (Eightball) το Σάββατο 6 Ιούνη και αμέσως μετά –Κυριακή, 7 Ιούνη– θα κατέβουν Αθήνα, για να παίξουν στο Κύτταρο.

Ώρα έναρξης: 20:00 

Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ (τα πρωτα 100)

προπώληση: 25 ευρώ

ταμείο: 28 ευρώ

Εισιτήρια μπορείτε να πάρετε ηλεκτρονικά από το ticketarena.gr  

 

Κανονική προπώληση από:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Διόροφον (Καλαμαριά), Νephilim, Dizzydolls Rockbar, Alone, tickethouse , 

επίσης: Nemesis guitar school στην Καβάλα

            Rock music store στη Λάρισα!

ΑΘΗΝΑ 

Δισκοπωλεία METAL ERA , SIRENS , NO REMORSE 

 

{youtube}z8rCLwNwf8I{/youtube}

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured