Δελτίο Τύπου

Torres_BekahCope_0002

Η Torres, κατά κόσμο Mackenzie Scott, τραγουδοποιός από το Nashville, υπήρξε «βουτηγμένη» από γεννησιμιού της στη γνήσια country και folk. Την ειδοποιό όμως διαφορά στον ήχο της έκανε μια Gibson 335 που της έκαναν δώρο οι δικοί της κάποια χριστούγεννα στο όχι μακρινό παρελθόν. Κατά δική της ομολογία, ήταν όταν ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρικά που «βρήκε τον ήχο της», κάπου εκεί στα 22 της χρόνια.

Έναν ήχο που αποτυπώθηκε σ’ ένα υπέροχο ντεμπούτο άλμπουμ που ηχογραφήθηκε μέσα σε 5 μέρες, σε μπομπίνα, σ’ ένα σπίτι στο Tennessee και απέσπασε θερμές κριτικές, με εντυπωσιακότερη ίσως αυτή του pitchfork που της χάρισε ένα 8.1*. Χαρακτηρίστηκε «ωμά ρεαλιστικό», «αντισυμβατικό και πολύπλευρο», «νοσταλγικό», αξιοπρόσεκτο «χάρη στην ένταση και την ησυχία του».

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η Torres θα το παρουσιάσει live στο gig space του six d.o.g.s, στην πρώτη της σόλο εμφάνιση στην Αθήνα, ακριβώς όπως πρέπει: αυτή και η Gibson της.

Μαζί της, απόλυτα ταιριαστό support act, ο Jef Maarawi, live έπειτα από μήνες σιωπής και λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία του πρώτου του ολοκληρωμένου δίσκου ως Egg Hell από την Inner Ear.

Torres (US) Live

w/ Jef Maarawi

Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21:30

Εισιτήρια:

Περιορισμένη ηλεκτρονική προπώληση: 10€ Υπόλοιπο προπώλησης: 12€ Ταμείο: 14€

Σημεία προπώλησης:

http://www.viva.gr/tickets/musical/torres-live/

Και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots, καθώς και στο 11876.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s

Αβραμιώτου  6-8 Μοναστηράκι

Αθήνα T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured