Δελτίο Τύπου

pistamashina

To BIOS παρουσιάζει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα τους Pistamashina από τη Βουλγαρία και τα Καβούρια της Φρίκης σε μια in progress πειραματική μουσική νύχτα.

Η Pistamashina είναι μια μουσική τρομοκρατική οργάνωση άγνωστης προέλευσης και ταυτότητας που εμφανίζεται κάθε φορά από το πουθενά και προσγειώνεται στη σκηνή για ένα ζωντανό γεγονός.

Με τύμπανα, drum machines, σπάνια samples, σκληροπυρηνικά φωνητικά και visuals βομβαρδίζουν το κοινό με μια καταιγιστική συνεχόμενη ροή ήχου και εικόνας. Κάθε τους εμφάνιση αποτελεί συλλεκτική εμπειρία, καθώς κανείς δεν γνωρίζει από πριν τι πρόκειται να δει – οι Pistamachina απλώς καταλαμβάνουν τη σκηνή και καλούν τον κόσμο να εκτονωθεί μαζί τους.

Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη μουσική τους sci-fi, φορούν πάντα μάσκες νίντζα ή κράνη και βάζουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό που κάνουν τη στιγμή που βρίσκονται πάνω στη σκηνή. Ένα live act με έντονα στοιχεία του bass ήχου και της αστικής κουλτούρας  από τη σύγχρονη Βαλκανική μουσική σκηνή για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο bios.

Την βραδιά θα ανοίξουν τα Καβούρια της Φρίκης, ένα πειραματικό εγχώριο πρότζεκτ που χρησιμοποιεί πάνω στη σκηνή ηλεκτρικές κιθάρες, τύμπανα, συνθεσάιζερ, samples, απαγγελίες, τραγούδια, βιντεοπροβολές, κοστούμια, μάσκες και σκηνικά που συνθέτουν μια –in progress- μουσική περφόρμανς με σουρεαλιστικούς στίχους και πειραματική διάθεση.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012
BIOS Front
Είσοδος ελεύθερης επιλογής* (εσείς επιλέγετε το αντίτιμο)
Ώρα Προσέλευσης: 22.30

* Η είσοδος είναι ελεύθερης επιλογής (εσείς επιλέγετε το αντίτιμο) και τα έσοδα διατίθενται στους καλλιτέχνες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured