Δελτίο Τύπου

DubPistols-11

Το Volume festival, το συγκλονιστικό live δρώμενο επιστρέφει για τρίτη χρονιά ξανά Παρασκευή στις 26 Οκτωβρίου στο Τσαλαπάτα, την ίδια ακριβώς ημερομηνία με τα προηγούμενα δύο χρόνια, σε μια ειδική εφαρμογή για ένα μονοήμερο showcase έκπληξη.

Περιζήτητα σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό εμφανίζονται ζωντανά σε μια άλλη ιδέα του Volume εξαρχής ενδιαφέρουσα: δύο σκηνές στο χώρο παράλληλα. Το Master stage (VOX music stage) με ρυθμό και μπάσο και το Amplifier stage όλο γκάζια κ ηλεκτρισμό (cafe Santan) με συνολικά 10 ώρες ζωντανή μουσική και 9 σχήματα, εκ των οποίων 3 special guest από το εξωτερικό:
Οι Dub Pistols (φωτο 1) από την Αγγλία, ιστορικό σχήμα που για πάνω από 15 χρόνια μεταδίδει μέσα από soundsystems ένα τρελό μείγμα από hiphop breaks και μπάσο με πλήρη σύνθεση, πνευστά όργανα και MC’s στη σκηνή. Από ένα μυστικό μεταξύ των Djs, σε ένα από τα διεθνώς πιο αγαπημένα acts, έρχονται στην πόλη του Βόλου! Φορέστε άνετα ρούχα –όχι αλεξίσφαιρα- και παπούτσια για χορό γιατί οι Dub Pistols έρχονται οπλισμένοι, με beats.
Ο Radical Guru που συνδυάζει το γήινο reggae στοιχείο με τον ηλεκτρονικό παλμό του dubstep μας επισκέπτεται από την Πολωνία και υποσχεται να δονήσει απο τη θέση του DJ. Σπάνια dubplates και υπόγεια ακούσματα που θα μας μεταφέρουν στη Τζαμάικα.
Αλλά και ο Ewan Hoozami από το μουσικό χωνευτήρι Bristol (Αγγλία), ανερχόμενο όνομα που ήδη έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα, κλείνει με ένα set από freestyle hiphop, χορευτική διάθεση και live πειραματισμό με το μικρόφωνο, αργά το βράδυ.

Planet_Of_Zeus_dou

Bέβαια, μαζί πολλοί & καλοί Έλληνες μουσικοί αναπόσπαστο μέρος του γεμάτου προγράμματος:
- Planet of Zeus (φωτο 2), οι νέοι εγχώριοι stoner rock Θεοί
- The Speakeasies Swing Band, με όρεξη κ μοναδικές διασκευές από τη Θεσσαλονίκη
- Bazooka, το εκρηκτικό group με καταγωγή από το Βόλο επιστρέφει με ηλεκτρισμένο ήχο
- Acid Baby Jesus, περιζήτητο σχήμα που μοιράζει garagepunk λύτρωση και ψυχεδέλεια
- Band Fatale, μοιραία η πιο αγαπημένη μπάντα στην πόλη μας, και
- I Against I, οι ντόπιοι εκπρόσωποι του bass culture στα decks.

Καλεσμένοι από διάφορα μέρη, συναντιούνται πρώτη φορά σε αντίστοιχο πλαίσιο και με πολυαναμενόμενο αντίκτυπο! Mια γεύση από διάφορες τάσεις, ένα ολονύκτιο πάρτυ ή η δυνατότερη live μουσική εκτόνωση για όλο το φθινόπωρο, διαλέξτε εσείς πως θέλετε να το δείτε. Το Volume showcase έρχεται!

Μετά από ήδη δύο χρόνια πορείας Volume και εμφανίσεις των πιο αγαπημένων ελλήνων καλλιτεχνών (Γ.Αγγελάκας, Π.Παυλίδης, Mόνικα, Burger Project, Imam Baildi κ.ά) στο χώρο του Gold Star, η νεα εκδοχή του δυναμικότερου μουσικού γεγονότος στην κεντρική Ελλάδα μοιράζεται σε 2 σκηνές στο Τσαλαπάτα, με συμμετοχές καλεσμένων από εξωτερικό και ζωηρή διάθεση. Ένα ανεπανάληπτο live πάρτυ, με το Partyspirit.gr της Cutty Sark.

Volume showcase την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου : αποκτήστε το εισιτήριο σας και βρεθείτε στο συγκρότημα Τσαλαπάτα που θα μεταμορφωθεί για την περίσταση με υπαίθριους χώρους υποδοχής και ενδιαφέρουσες δράσεις στη διάρκεια του event. Ένα ενιαίο εισιτήριο με προσιτή τιμή, πρόσβαση σε όλο το event, με μουσικές στους δύο χώρους και την υποδοχή εξωτερικά, μέχρι αργά το βράδυ. Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί στη σελίδα του facebook  (www.facebook.com/events/100181446809719) και μείνετε συντονισμένοι με updates !

Εισιτήρια: προπώληση 12 € , τιμή στην πόρτα 14€  .
>Σημεία προπώλησης :
• Elefantas coffee bar (Tάκη Οικονομάκη 70)
• Casablanca cinephile store (Δημητριάδος 193)
• Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Δημητριάδος με Κουμουνδούρου)
• Sports House (Αντωνοπούλου 61, μεταξύ Σωκράτους κ Ερμού)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ,  η μουσική κρατάει μέχρι αργά. πληροφορίες: 6972 205007


            
           

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured