Δελτίο Τύπου

skudge

Οι Skudge διατηρούν ως καλλιτέχνες χαμηλό προφίλ, εκτιμούν τον αναλογικό ήχο, κατανοούν τον ρυθμό και παθιάζονται με τη house και techno μουσική.

Η δυαδικότητα της μουσικής τους είναι αυτό που τους αναδεικνύει.Είναι χτισμένη σε απλές, στα8ερές λούπες αλλά είναι ζωντανή με μια διαβολική προσοχή στη λεπτομέρεια.. Αντί να σπάσουνε κάθε κανόνα, ερμηνεύουν εκ νέου με αυτούς που είμαστε όλοι εξοικειωμένοι δημιουργόντας κάτι νέο και συναρπαστικό για να ταιριάζει όμορφα πάνω στα ράφια των δισκάδικων όπως το Hard Wax.

To σουηδικό δύδιμο συναντήθηκε αρχικά μέσω ενός ξάδελφου, αντάλλαξαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μερικά κομμάτια και συμφώνησαν ότι μοιράζονταν μια κοινή γεύση στην ηλεκτρονική μουσική.

Μέχρι και σήμερα και μετά την κυκλοφορία απο μια σειρά επιτυχημένων singles και EP's (συμπεριλαμβανομένου και το "Convolution" το οποίο αποδείχθηκε ένα underground hit) τους Skudge έχουν ρεμιξάρει οι  Marcel Fengler, Aardvarck και 2562.Έξω από το στούντιο, επίσης έχουν εντυπωσιάσει κάνοντας live show σε μια σειρά από κλαμπ και φεστιβάλ (συμπεριλαμβανομένων του Fabric, Berghain και άλλα..) σε όλη την Ευρώπη.

Τον Απρίλιο του 2011 σηματοδοτείτε το μεγαλύτερο τους βήμα, με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ ‘’Phantom’’. Είναι ένα τολμηρό άλμπουμ για το dancefloor που έχει να κάνει με σκονισμένα warehouse vibes και εγκεφαλικούς ήχους. Συχνά υπάρχουν ίχνη πιο ταξιδιάρικου ύφους στον ήχο τους. Σταθερά και λοιμώδη γκρουβαρίσματα περασμένα απο φίλτρα, ήχοι και reverb, αλλά πάντα με πλούσιες αναλογικές επιρροές.

Με την υποστήριξη των συναδέλφων τους, οι Skudge μπορούν να προσελκύσουν όλο και περισσότερο την προσοχή μας, έτσι και αλλιώς η μουσική είναι πολύ καλή για να αγνοηθεί.

Τη βραδυά θα πλαισιώσουν ο Μr.Statik και ο Slydex .

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 23:00

Είσοδος 10 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured