Δελτίο Τύπου

OTHONERNESTOFLIP

Οι Othon & Tomasini είναι ένα πρωτοποριακό και δημιουργικό μουσικό δίδυμο που αποτελείται από τον έλληνα συνθέτη/πιανίστα Othon Mataragas και τον ιταλό ηθοποιό/τραγουδιστή Εrnesto Tomasini. Έχοντας ως έδρα το Λονδίνο, έχουν εμφανιστεί σε όλη την Ευρώπη μαγεύοντας το κοινό με τον μοναδικά ηλεκτρικό και ανορθόδοξο τρόπο ερμηνείας τους. Ο ασυμβίβαστος και μοναδικού ύφους τραγουδοποιός και βιρτουόζος του πιάνου Οthon, έχει ταιριάξει απόλυτα με την εντυπωσιακή -τεσσάρων οκτάβων εμβέλειας- φωνή του Tomasini, καθώς και με την μοναδική θεατρική ιδιοσυγκρασία της ερμηνείας του. Συνδυάζουν μοναδικά το καμπαρέ, την pop και punk μουσική με την δραματοποίηση της όπερας και το μετά-ρομαντικό μελόδραμα, κινούμενοι, από τις σκοτεινότερες γωνιές της ψυχής στις πιο χαρούμενες πλευρές της ανθρώπινης καρδιάς, προσφέροντας στον θεατή-ακροατή την επιθυμητή κάθαρση.

Στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το London Fashion Week το 2008, το Queen Elizabeth Hall, η National Portrait Gallery, το West End (Leicester Square Theatre), θέατρα, εκκλησίες, μουσεία καθώς και το Roundhouse του Λονδίνου, όπου έπαιξαν ως καλεσμένοι στη συναυλία του Marc Almond.


Ο Othon Mataragas ξεκίνησε σαν παιδί θαύμα στην ΕΡΤ, αφού κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς πιάνου και το 1997 μετακόμισε στο Λονδίνο  για να συνεχίσει τις μουσικές του σπουδές στο  Royal College of Music και στο Trinity College of Music, κερδίζοντας το 2005 το Βραβείο John Halford ως σολίστας του πιάνου. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς, συγκροτήματα, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες όπως οι Current 93, οι Black Sun Productions, ο Peter Christopherson, ο Ron Athey, ο Bruce La Bruce κ.α. Στα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει συμμετέχουν οι Εrnesto Tomasini, Marc Almond   David Tibet και Camille O'Sullivan.
http://www.othonmataragas.com

Ο Ernesto Tomasini, γεννήθηκε στην Ιταλία και συχνά περιγράφεται από τον διεθνή τύπο ως μια cult φιγούρα. Μετά από μια εικοσιπενταετή καριέρα στο χώρο του θεάματος (το West End του Λονδίνου, Off-West End, πειραματικό θέατρο, την Lindsay Kemp Company, δικές του παραγωγές, βαριετέ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, ταινίες) άρχισε να δανείζει και να εμπλουτίζει με την ευρεία γκάμα των φωνητικών του χορδών, διάφορα εναλλακτικά μουσικά εγχειρήματα. Είναι τραγουδιστής/τραγουδοποιός του μουσικού σχήματος Almagest! και έχει κυκλοφορήσει πέντε  άλμπουμ σε έγκριτα indie labels. Τέλος, έχει ερμηνεύσει στα Royal Albert Hall, Purcell Room και National Theatre του Λονδίνου, στο Volksbühne του Βερολίνου καθώς και σε άλλα σημαντικά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο.
http://www.ernestotomasini.com

Othon + Tomasini (UK) Live

w/ Bird Radio (UK)

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 22:00

Είσοδος 8 ευρώ

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured