Δελτίο Τύπου

SaintdfVitus

Οι Saint Vitus είναι ένα αμερικανικό συγκρότημα από το Λος Άντζελες , που σχηματίστηκε το 1978. Αποτελούνται από τα ιδρυτικά μέλη ο Dave Chandler (κιθάρα) και ο Mark Adams (μπάσο), ο τραγουδιστής Scott Weinrich και ντράμερ Henry Vasquez. Η μπάντα έχει θεωρηθεί ως μία από τις πρώτες μπάντες του είδους, ξεκινώντας ήδη από τα τέλη του 1970, μαζί με τους Pentagramm , τους Trouble και τους Candlemass. Μέχρι το 2011 έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ.
Μετά την διάλυση τους το 1996,οι Saint Vitus ξανασμίξουν το 2008 με το κλασσικό line-up, το οποίο είναι ο Weinrich, ο Chandler, ο Adams και Acosta. Μετά από 31 χρόνια στο συγκρότημα, ο Ακόστα έφυγε από τους SAINT VITUS το 2009 και αντικαταστάθηκε από τον Henry Vasquez. Το νέο line-up ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο Lillie: F-65 , το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου 2012.
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας για τον επερχόμενο δίσκο τους θα κάνουν μια στάση στο AN club στις 7/7/2012.
Μαζί τους οι γνωστοί Χαλκιδαίοι ROUTES που μόλις κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους "LAND OF HOLY DOPE", oi POTERGEIST με τον δεύτερο δίσκο τoυs"ΜUDDY MERMAIDS" στις αποσκευές και οι ολοένα ανερχόμενοι ΑMNIAC.

Προπώληση εισιτηρίων στα TICKET HOUSE και METAL ERA στην τιμή των 18 ευρώ.
Για την ομαλότερη διεξαγωγή της συναυλίας ο αριθμός των εισιτηρίων θα αυτός των πεντακοσίων (500).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured