Δελτίο Τύπου

exit-festival-2011

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, το Six D.O.G.S. μεταμορφώνεται, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, σε φεστιβαλικό προθάλαμο με warm up party, Q&A session και Exhibition αφιερωμένα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της ΝΑ Ευρώπης! Η βραδιά θα ξεκινήσει με Q&Α session με τον Bojan Boscovits, βασικό διοργανωτή του Exit Festival, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Planet οf Zeus και Nikonn, τα δύο σχήματα που θα «εκπροσωπήσουν» φέτος την ελληνική σκηνή από το χώρο του stoner rock και της electronica αντίστοιχα.
O Bojan Boscovits, ένας από τους τρεις φοιτητές που οραματίστηκε και έκανε πραγματικότητα το Exit Festival, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς Μιλόσεβιτς, θα μοιραστεί τις εμπειρίες του, σε μία ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους και το κοινό, σχετικά με πώς ένα φεστιβάλ στη Σερβία καταφέρνει να βραβευτεί και να γίνει ένα από τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη.
Θα ακολουθήσει πάρτι με την dream team της Αθηναϊκής νύχτας (και μέρας),  Φώτη Βαλλάτο (Lifo), Σπύρο Παγιατάκη (Best Radio), Παναγιώτη Μένεγο (Laternative). Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο του Six D.O.G.S. θα εκτίθεται το δημιουργικό υλικό του Exit από την πρώτη χρονιά μέχρι σήμερα, αλλά και video υλικό με αποσπάσματα από το Main Stage, την Dance Arena, το  Exit Village, τις όχθες του Δούναβη, το φρούριο… δίνοντάς μας ένα μικρό δείγμα της φεστιβαλικής εμπειρίας για την οποία τόσο πολύ φημίζεται το Exit. 

Πρόγραμμα: Q & A με τον Bojan Boscovits | 19.00 - 20.00 | Gig Space
Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώστε συμμετοχή στην Ανοιχτή Συζήτηση (Q&A session) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Exit Warm Up Party | 20.30-end | The BarDJ set w/ Φώτης Βαλλάτος (Lifo), Σπύρος Παγιατάκης (Best Radio), Παναγιώτης Μένεγος (Laternative) Exit Exhibition | 19.00 – end | Project Space
Έκθεση εικαστικού υλικού και βίντεο

Exit warm up party & Q&A session w/ Bojan Boscovits (διοργανωτής Exit Festival)
Δευτέρα 11 Ιουνίου
SIX D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Είσοδος Ελεύθερη

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured