Δελτίο Τύπου

image1299089663

Όσο συνεχίζεται (και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς) η προπώληση για την πιο «φωτεινή» Θεσσαλονικιώτικη βραδιά του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το τι θα προηγηθεί.
Η Olga Kouklaki είναι το ιδανικό opening act και εδώ είναι κάποιοι καλοί λόγοι που το αποδεικνύουν: Στο δεύτερο άλμπουμ της, η Olga Kouklaki ανθοφορεί. Με τίτλο 'I U Need', το άλμπουμ αποκαλύπτει το ταλέντο της, τις επιρροές της καθώς και την θαλερή θηλυκότητά της. Το ταλέντο της την οδηγεί στις ρίζες της πρώιμης παιδικής της ηλικίας, όταν η Ελληνίδα δημιουργός ήταν 8 χρονών και ξεκινούσε την ενασχόληση με την κλασσική μουσική. Αυτή η ενασχόληση 'βλάστησε' όταν σαν έφηβη και γοητευμένη από την ηλεκτρονική μουσική ξεκίνησε το DJing και έγινε σύντομα μία χαρακτηριστική φιγούρα των trendy clubs και bars της νυχτερινής Αθήνας.


Θέατρο Γης, ΘεσσαλονίκηΠαρασκευή 6 Ιουλίου 2012
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει: Θεσσαλονίκη: Iανός, Stereodisc, Ticket House (εντός δισκοπωλείου Musicland)Αθήνα: Τicket House, IανόςΙωάννινα: Kαφέ ΚαπλάνειοΛάρισα: Bιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
Online: www.ticketservices.gr και www.123tickets.gr  Γενική Είσοδος:Προπώληση 35€
Ταμείο 38€
*τα εισιτήρια που αγοράζονται οnline έχουν επιπλέον επιβάρυνση

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured