Δελτίο Τύπου

frenic_promo_pic

Ο Frenic, ή αλλιώς Sam Ferguson όπως είναι το πραγματικό του όνομα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής αυτή την στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργώντας  beats για αναρίθμητους hip-hop MC's, ενώ αργότερα κατά τα τέλη των 90's, ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους DJ της τότε ραγδαία αναπτυσσόμενης Drum n Bass σκηνής.
Σήμερα έχοντας βάση το Bristol, ο Frenic έχει αφοσιωθεί στην δημιουργία των προσωπικών του παραγωγών κάνοντας αρχή με το EP "The Future Will Be Better Tomorrow".
Κομμάτια σαν το "Alright" (απόλυτο ραδιοφωνικό hit!) και "Things Get Better", ξεσκεπάζουν ποικίλες μουσικές επιρροές. Τrip-hop, funk, soul, electric beats παντρεύονται εδώ με μοναδικό τρόπο, ενώ η τελευταία του δουλειά με τίτλο "Lessons From The Past" περιβάλλεται από ένα εντονότερο κινηματογραφικό στυλ, συγκριτικά πιο σκοτεινό.
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, ο Frenic θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα στο club six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), για ένα special DJ Set γεμάτο Beats, Breaks and Bass!
Info:
Εισιτήρια είναι διαθέσιμα από αρχές Ιανουαρίου στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα),αλλά και στο ταμείο του six d.o.g.s την ημέρα του event.
Έναρξη: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 12 e

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured