Δελτίο Τύπου

30ToMars

Mε δεδομένη την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που έχει εξαγγελθεί για σήμερα Τρίτη 28/6 και αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου και που αναπόφευκτα θα επιφέρει προβλήματα στη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους fans των Thirty Seconds To Mars ότι μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους από όλα τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλαδα και οn line από τα www.ticketarena.gr και www.123merch.gr

Η προπώληση εξακολουθεί επίσης να διενεργείται χωρίς διακοπή ως κ α ι την Τετάρτη 6 Ιουλίου (ημέρα της συναυλίας) από τα Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42). Το κοινό θα μπορεί να αγοράζει εισιτήρια από τα καταστήματα Vodafone, το www.123merch.gr και το www.ticketarena.gr έως και την Τρίτη 05 Ιουλίου στις 21:00, οπότε και ολοκληρώνεται σε αυτά τα σημεία, η προπώληση για την συναυλία των Thirty Seconds to Mars.

Ειδικότερα η παραλαβή των εισιτηρίων για όλες τις ολοκληρωμένες παραγγελίες που γίνονται από την Κυριακή 26 Ιουνίου  μέσω του www.123merch.gr και των Καταστημάτων Vodafone, θα γίνεται από ειδικό ταμείο στον χώρο της συναυλίας.
Το ειδικό ταμείο θα λειτουργήσει την ημέρα της συναυλίας από τις 16:00 έως και την έναρξη της εμφάνισης των Τhirty Seconds to Mars. Για την παραλαβή των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη της ηλεκτρονικής απόδειξης παραγγελίας (voucher) και δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου (άδεια οδήγησης, διαβατήριο) του αγοραστή των εισιτηρίων.

Την ημέρα της συναυλίας δηλαδή την Τέταρτη 6 Ιουλίου εισιτήρια θα πωλούνται μ ό ν ο  στο Ticket House Αθηνών (Πανεπιστημίου 42) και στο εκδοτήριο της Πλατείας Νερού το οποίο θα λειτουργεί από τις 16.00. Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά

H προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία

Θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια, με τις ίδιες τιμές για οποιαδήποτε κατηγορία.Σχετικά με την Πλατεία Νερού & τρόπους μεταφοράς

Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley.
Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην πανέμορφη Μαρίνα Φαλήρου και το ιστορικό Θωρηκτό Αβέρωφ.

Parking: Υπάρχει χώρος παρκινγκ 2500 θέσεων
Μέσα μαζικής μεταφοράς: Με το τραμ στάση Αγ. ΣκέπηΜε τα αστικά λεωφορεία στάση Αγ. Σκέπη, δρομολόγια Α1, Β1, Γ1, 101, 130, 217. 

*Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro

*Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro

*Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro

ΤΑΜΕΙΟ Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα κοστίζουν 55euro 

Σημεία προπώλησης
www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
Tickethouse | www.ticketarena.gr | www.123merch.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured