Δελτίο Τύπου

Ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως αυτή τη στιγμή έρχεται για πρώτη φορά σε Αθήνα στις 28 Ιουνίου και Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου και μαζί του πολλοί guests στο μεγαλύτερο reggae – dubstep – hiphop – dub event του καλοκαιριού!

Μαζί του στην κεντρική σκηνή θα εμφανιστούν οι Nasa Funk, το καλύτερο ελληνικό funk συγκρότημα. Οι Fundracar η εξαιρετική 8-μελής reggae punk κολεκτίβα με τη reggae, dubrock και indie αισθητική, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Πλακώσου”, ένα διαπολιτισμικό χαρμάνι παθιασμένων ρυθμών και αλληγορικών στίχων. Τα Τιγρέ Σποράκια, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής που δημιουργήθηκαν πριν 8 χρόνια Τάκι Τσαν και τον Εισβολέα. Εν έτη 2011, επιστρέφουν στα παλιά γνώριμα λημέρια ως ‘Τιγρέ Σποράκια The Band’! Μια πολλά υποσχόμενη μπάντα, με funky στοιχεία, νέα πρόσωπα αλλά και πολλούς καλούς συνήθεις ύποπτους του χώρου, καλλιτέχνες που σαν μονάδες έχουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία της κουλτούρας. Τέλος, οι ανερχόμενοι Σταύρος Νταντούς, Radical Gee κι οι Insp-i-ration soundsystem. 

Στο δεύτερο stage φιλοξενούνται σπουδαίοι καλλιτέχνες της dupstep, του είδους που έχει προκαλέσει πραγματική υστερία τα τελευταία 2 χρόνια στη χώρα μας και όχι μόνο. Ο Πολωνός Radikal Guru, ένα από τα σημαντικά ονόματα της dubstep σκηνής, είναι ο μεγάλος guest σε αυτό το stage. Μαζί του τα δύο πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας πολύ δυναμικής σκηνής, ο Fleck και ο dj Booker scratching machine, καθώς και άλλα live acts που θα προστεθούν.


Τρίτη 28 Ιουνίου - ΑΘΗΝΑ
Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ [Προαύλιο]
Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος

Τετάρτη 29 Ιουνίου - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΥΛΟΣ (open-air)
Αγίου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη


Προπώληση
Ticket House
Μetropolis
Ticket Arena: www.ticketarena.gr
Ticketpro: www.ticketpro.gr


Τιμή εισιτηρίων:
Internet: 15€
Προπώληση: 20€
Ταμείο: 25€

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured