Με μία συναυλία της Μάρθας Φριντζήλα θα υποδεχτεί τους θεατές του Μέντιουμ η Weirdwave, στην πρεμιέρα της ταινίας, την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20.30, στον θερινό κινηματογράφο ΚΑΡΜΕΝ (τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ).

Η συναυλία και η προβολή της ταινίας της Χριστίνας Ιωακειμίδη, θα γίνουν παρουσία των συντελεστών οι οποίοι θα συνομιλήσουν με το κοινό.  Τιμή εισιτηρίου (συναυλία και ταινία): 8 ευρώ.

Η  Μάρθα Φριντζήλα και ο Παναγιώτης Τσεβάς θα παρουσιάσουν επί σκηνής μια μουσική παράσταση για φωνή και ακορντεόν.

Οι δυο καλλιτέχνες μας καλούν σε μια μουσική περιπλάνηση σε γνωστά και άγνωστα μουσικά τοπία σε μία προσπάθεια «να τινάξουμε από πάνω μας την σκόνη της καθημερινότητας». 

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Μάρθας Φριντζήλα, τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών του 20ού αιώνα, καθώς και παραδοσιακά και «λαϊκά» τραγούδια.

Στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της μετά το Χάρισμα, η Χριστίνα Ιωακειμίδη επιστρέφει με μία ταινία ενηλικίωσης για τον πρώτο έρωτα, με απρόσμενο τέλος.

Σε ρόλο έκπληξη που θα συζητηθεί, εμφανίζεται η Μάρθα Φριντζήλα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση της Μάρθας Φριντζήλα στην πρεμιέρα, θα βρείτε στο συνημμένο ΔΤ. Eπισυνάπτονται φωτογραφίες της ερμηνεύτριας από την ταινία.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Συμπάρδη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Έχοντας αποσπάσει 5 υποψηφιότητες στα Βραβεία ΙΡΙΣ 2024 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, Β' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ), το βραβείο Cineuropa στο Φεστιβάλ του Σεράγιεβο, το βραβείο Καλύτερης Βαλκανικής Ταινίας στο Φεστιβάλ της Σόφιας και τιμητική διάκριση στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου, το Μέντιουμ της Χριστίνας Ιωακειμίδη κέρδισε την αγάπη κοινού και κριτικών όπου κι αν προβλήθηκε.

Πρωταγωνιστούν, η πρωτοεμφανιζόμενη χορεύτρια Αγγελική Μπεβεράτου στον ρόλο της Ελευθερίας και ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου (γνωστός μας από το Milky Way, και από την Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς, τη βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες ταινία του Βασίλη Κεκάτου).

Από τις 23 Μαΐου στους κινηματογράφους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured