Ναταλία Πετρίτη

Αν και έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία singles, μεταξύ των οποίων και το άκρως κολλητικό “Paramera (Παράμερα)”, o Bhukhurah επανέρχεται και μας συστήνεται επίσημα μέσα από το πρώτο του E.P. με τίτλο “HELLO MY NAME IS”.

Ο Bhukhurah (Χρήστος Μπεκίρης) είναι ένας πολύ δραστήριος καλλιτέχνης, παραγωγός και ηχολήπτης που έχει συνεργαστεί με ονόματα της εγχώριας (Prins Obi, ATH Kids) και διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι ο Lee Ranaldo των Sonic Youth και ο Jim Sclavunos. Παράλληλα, έχει περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης ως μέλος των The Callas και των CHICKN. Φέτος, είναι υποψήφιος στην πρώτη φάση των HEMI Music Awards 2024, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με τους AMKA.

Στα πέντε νέα τραγούδια που περιλαμβάνει το E.P. ακούμε όλα τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει ως παραγωγός και μουσικός. Dreamy συνθέσεις με μια «πινελιά» ψυχεδέλειας και κολλητικές μελωδίες. Από το “HMM”, ένα τραγούδι που έχει γραφτεί για το συναίσθημα που έχεις όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο έχοντας ξεχάσει τι πήγες να κάνεις, μέχρι το άκρως ραδιοφωνικό “CIRCLES” και φυσικά, το “MELTING” που ακούγεται σαν ένα ψυχεδελικό pop όνειρο, το “HELLO MY NAME IS" έχει κάτι για όσους και όσες αγαπούν την ανεξάρτητη μουσική!

Tο single “HMM” συνοδεύεται κι από ένα απίθανο video clip σε σκηνοθεσία του Άλεξ Βιλάρα με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κοκοβίκα των The Steams.

Δείτε το Video:

https://youtu.be/e7btVS0f8nE

Το “HELLO MY NAME IS” κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από την Black Caramel Records.

Ακούστε το HELLO MY NAME IS

https://orcd.co/bhukhurah_hello_my_name_is

Find Bhukhurah:

Instagram | Spotify | YouTube | //www.tiktok.com/@bhukhurah">Tik Tok | Facebook 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured