Οι Echo Train, η ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Κυψέλη, με την νέα τους σύνθεση, άνοιξαν το πρώτο απο τα Syd Sessions, την πρωτομαγιά του 2023, που συμβαίνει στο δισκοπωλείο Syd Records στην καρδιά της Αθήνας και στηρίζει την εναλλακτική σκηνή. Η 45λεπτη αυτή εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Barrett, περιέχει, 3 τραγούδια απο τον πρώτο τους δίσκο “Memento Mori”, και 2 από τον τελευταίο “Libation”. Οι ιδιαίτερες εκτελέσεις αυτών των τραγουδιών, μαγνητοσκοπήθηκαν και ηχογραφήθηκαν, για να αφήσουν ένα χνάρι στην άμμο του χρόνου και μια απολαυστική ανάμνηση στην ιστορία της μπάντας. Το Syd Sessions EP θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου ψηφιακά από την Bitter Tea Records.

Τα νέα μέλη Θοδωρής Κλαυδιανός (κιθάρα) και Κωστής Παπαγιαννόπουλος (μπάσο), ήρθαν να επιβιβαστούν στο τρένο της Ηχούς, όπως λένε, τη στιγμή που ήταν όλα ευνοικά, και βρήκαν γρήγορα μια δυνατή μουσική σύμπνοια, με την Ren τον Greggy και τον Gregorio Perico, μέσα απο την οποία έχει αρχίσει ήδη να γεννιέται το επόμενο άλμπουμ.

echo-train-ep

Βρείτε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Λίγα λόγια για τους Echo Train

Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2016, από τον Greggy K και τη Ren. Μετά την ηχογράφηση των πρώτων τους demo και μουσικών ιδεών στο "Astrostudio" στην Κυψέλη, η ψυχεδελική κολεκτίβα Echo Train κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της "Memento Mori". Ένα πολύχρωμο ταξίδι σε παγανιστικά τοπία και ήχους, με ξεσπάσματα 60's pop ψυχεδέλειας, αντηχητικά blues και πολλές παραισθησιογόνες κορυφώσεις. Το 2022 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους "Libation" με ελεύθερη δημιουργική έκφραση, μουσικά θέματα εμποτισμένα με 60's blues, απόκρυφες ελεγείες και άμεση γραφή.

Έχουν παίξει σε πολυάριθμους χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι επηρεασμένες από την ψυχεδελική ροκ και garage μουσική των 60s, με μοναδικές στιγμές αυτοσχεδιασμού, αυθορμητισμού, ανταλλαγής ιστοριών και ύμνου για τον λύκο και το φεγγάρι.

Το φθινόπωρο του 2022 ενσωματώθηκαν στη μπάντα ο Κωστής Παπαγιαννόπουλος και ο Θοδωρής Κλαυδιανός.  Το Νοέμβριο του 2023, οι Echo Train πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο live EP τους από το πρόσφατο gig τους στο Barrett και τα Syd Sessions, το οποίο θα αποτελέσει και το πρώτο δείγμα της νέας σύνθεσης της μπάντας. Ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει τη συγγραφή του τρίτου τους δίσκου.

Οι Echo Train είναι:

Ren - Vocals, Theremin

Greggy K. - Guitars

Rush Nobo - Guitars

Kostis Pap - Bass

Gregorio Perico - Drums

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured