Σε μια ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με την οποία εξήγησε πως είναι αντίθετος στη χρήση καπνογόνων, τόσο στις δικές του συναυλίες, όσο και γενικότερα.

Η εν λόγω ανάρτηση ήρθε με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στη συναυλία του στα Μάταλα της Κρήτης, όταν ένα από τα καπνογόνα που άναψαν από το κοινό πετάχτηκε πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του καλλιτέχνη να φοβηθεί. Ο ερμηνευτής θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Αν κι ευτυχώς, δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ούτε προέκυψε τεχνικό ζήτημα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τόνισε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως «δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά "υποβοηθήματα"» στις συναυλίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα. Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια».

«Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου. Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα. Θ.Π. 24/06/23», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.facebook.com/ThanasisPapakonstantinou/posts/pfbid02ZsSKLH8jh4EfvYNLsdE2TwuKNEJcsTTQBYtdjHa3BDeAKkF1ZbKpNMCCQtJFVjWsl

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured