Το "Aδιάβροχο" είναι το δεύτερο κομμάτι του πρόσφατου δίσκου του Logout "Πονέμελα". Ο ίδιος λέει γι΄ αυτό: "Ένα κομμάτι γραμμένο κατά τον πρώτο -πολύ βροχερό- μήνα μετακόμισής μου στην Ολλανδία, περίπου πριν 12 χρόνια. Έπαιζε σε λούπα στο μυαλό έκτοτε, όποτε έβρεχε -δηλαδή συνέχεια- και τώρα που πλέον γύρισα στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε και απέκτησε το δικό του βίντεο. Κι εδώ βρέχει συνέχεια, κατά κάποιον τρόπο."

Μουσικά το "Αδιάβροχο" περιστρέφεται γύρω από μια λούπα 5/4 σε αργό tempo, που έδωσε χώρο στο Νίκο Θεσσαλονικεύς να ηχογραφήσει ένα εκπληκτικό σπάσιμο στα ντραμς στο δεύτερο μισό του κομματιού, ενώ ο Ορέστης Πετράκης έδωσε τα υπόγεια ηχοχρώματα που ακούγονται από τα synth. Η μίξη του κομματιού, όπως και ολόκληρου του δίσκου, έγινε από τον Βασίλη Ντοκάκη.

Ο Χρήστος Δημολίκας, που σκηνοθέτησε το βίντεο του κομματιού, λέει για το concept του βίντεο: "Καμιά φορά, κάθε ωραίο συναίσθημα, κάθε ανάμνηση, κάθε γέλιο, κάθε καλή ιδέα, από κάπου μπάζει, σε μια συναισθηματική σπείρα. "

Τα γυρίσματα έγιναν στο Wasp Studio με πρωταγωνίστρια την Βέρα Ζούκα, ενώ οι live σκηνές προέρχονται από την συναυλία του Logout στο Ρομάντσο στις 29 Δεκεμβρίου του 2022. Το τελικό color correction έγινε στο Νoise & Grain.

Logout links
Official Site
Spotify
Facebook
Instagram

logout-promo-photo

Το Πονέμελα κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πονέμελα εδώ.

logout-ponemela

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured