Ο Moa Bones μόλις κυκλοφόρησε το "Virus", το πρώτο του single απ΄το επερχόμενο νέο άλμπουμ του. Ηχογραφημένο την εποχή των lockdown στην δυστοπική πραγματικότητα της Αθήνας και σε συνεργασία με εκλεκτούς μουσικούς της αθηναϊκής σκηνής (η Νεφέλη Λιούτα είναι στα έγχορδα, ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος στα τύμπανα και ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος στο κοντραμπάσσο), το "Virus", είναι μια ψυχεδελική οδύσσεια με ρετροφουτουριστικό χαρακτήρα και ποπ ροκ καταβολές.

Το νέο αυτό track έρχεται τρία χρόνια μετά το soundtrack που επιμελήθηκε o Moa Bones για την θεατρική παράσταση Love’s End και οχτώ χρόνια μετά το album Spun από το οποίο ξεχώρισε το κομμάτι “Hey” και πρόσφατα πλαισίωσε το soundtrack της σειράς Maestro

Ακροβατώντας ανάμεσα στις κιθάρες και τα συνθεσάιζερ, το "Virus"  ξεδιπλώνει ένα υπαρξιακό ταξίδι στο χωροχρόνο και σφραγίζει τη στροφή του καλλιτέχνη σε νέες ηχητικές κατευθύνσεις. Συμπαντικό και με pretty epic 70s αναφορές αν μας ρωτάτε, αν λείπει κάτι από την επιστροφή του Moa Bones είναι ο Lil Yachty με μερικές τεμπέλικες ραπ μπάρες.

Δείτε το lyric video στο Youtube και ακούστε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Φωτογραφία: Ανδρέας Κανελλόπουλος

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured