Οι Remade, ένα indie rock συγκρότημα από τη Χαλκίδα, παρουσιάζουν τον νέο δίσκο τους, με τίτλο “It Was Us”. To συγκρότημα ηχογράφησε τα προηγούμενα 2 χρόνια σε διαφορετικά στούντιο στην Αθήνα και επέλεξε 10 πρωτότυπες συνθέσεις. Κυρίαρχο στοιχείο στη μουσική έχουν οι χαρακτηριστικές μελωδίες, τα pop θέματα και οι ιδιαίτερες ακουστικές κιθάρες! Όλα δοσμένα με έναν τρόπο οικείο αλλά και ταυτόχρονα προσωπικό.

Δείτε το Lyric Video για το “The Net of The Night”

Ο δίσκος “It Was Us” έχει alternative rock κατεύθυνση και έρχεται μετά από το “David”, που κυκλοφόρησε από τους Remade το 2017. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Νίκο Παπαγεωργόπουλο και Γιάννη Παπαθεοδώρου, στις κιθάρες και στα φωνητικά αντίστοιχα. Στις ηχογραφήσεις συνεργάστηκαν με τους εξαιρετικούς μουσικούς Μιχάλη Καπηλίδη και Κωστή Βήχο. Οι στίχοι του “It Was Us” αγγίζουν θέματα τόσο κοινωνικά όσο και εσωτερικά, εκφράζοντας σκέψεις, ελπίδες, ανησυχίες και όνειρα. Οι μουσικές επιρροές είναι ποικίλες και αντιφατικές εκ πρώτης ακρόασης που όμως καταφέρνουν να ισορροπήσουν και να γίνουν ένα.

remade_itwasus_cover


Πρόσφατα οι Remade επέλεξαν τα Antart Studios για να παρουσιάσουν live την μουσική τους, με έμφαση στον τελευταίο δίσκο. Εκεί τους συνόδευσαν ο Μιχάλης Καπηλίδης και ο Βασιλης Νησσόπουλος. Την επιμέλεια του όλου εγχειρήματος είχε ο Άλεξ Μπόλπασης, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του νέου δίσκου των Remade.
Το “It Was Us” είναι μια ανεξάρτητη κυκλοφορία και είναι διαθέσιμο ψηφιακά και σε CD.

STREAM / BUY
https://linktr.ee/remadetheband 

Σχετικά με τα τραγούδια:
Το “It Was Us” ξεκινά με το up tempo “A thousand Lives”, συνεχίζει με τα πιο σκοτεινά “Alone” και “The Net of the Night”. Στη συνέχεια το κομμάτι “Now”, ρυθμικό και εθιστικό έρχεται ως σημείο αναφοράς του δίσκου!
To “Old Souls” κινείται σε πιο εσωτερικά μονοπάτια, εμπνευσμένο από την Αμερικάνικη ενδοχώρα. Η μπαλάντα “The Days of Fire & Love” ακολουθείται από το ιρλανδικό “Get on Your Knees”, ενώ το “The Rope” αφηγείται μια προσωπική στιγμή με progressive επιρροές.
Ο δίσκος κλείνει με το ιδιαίτερο “Loss_As Gods Βecame”, στιχουργικά εμπνευσμένο από την ποίηση του Αυστραλού ποιητή Robert Crawford (1868-1930) και το νοσταλγικό “Another Day” που σε ταξιδεύει.

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured