Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική και παραγωγική περίοδο. Λίγο καιρό μετά από την κυκλοφορία του digital ep «IN[A]HABIT: Μουσική από την παράσταση χορού» (Puzzlemusik, Οκτώβριος 2022) και του άλμπουμ «Electric Solo» (Defkaz, Δεκέμβριος 2022), έχει έτοιμο για κυκλοφορία το νέο του άλμπουμ.

Pixel

Το «Γεννηθήκαμε Χτες» αποτελεί μία κυκλοφορία-έκπληξη καθώς εκτός από instrumental κομμάτια περιέχει και 6 τραγούδια. Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για πρώτη φορά μελοποιεί ποιητές και μάλιστα σε 3 από αυτά τα τραγούδια, τραγουδάει ο ίδιος.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε Spotify, iTunes/Apple, Deezer, Tidal και πολλές άλλες υπηρεσίες streaming την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, σε CD μέσα στον Μάρτιο και σε διπλό βινύλιο μέσα στο 2023.

Ωστόσο, παίρνουμε μία πρώτη γεύση με την instrumental σύνθεση «Πάθος σε Ροή», ένα μελωδικό ηλεκτρικό χείμαρρο, καθώς, εκτός από τον ίδιο τον Μπάμπη Παπαδόπουλο, παίζουν ηλεκτρική κιθάρα σε αυτό ο Ασκληπιός Ζαμπέτας και ο Πάνος Παπάζογλου. Στο κοντραμπάσο ο Πέτρος Δαμιανίδης, μουσικός που μαζί με τον Μπάμπη αποτελούν τον βασικό ηχητικό κορμό του νέου του άλμπουμ.

«Πάθος σε Ροή» Official Audio

Ηχογράφηση, Μίξη, Mastering, Παραγωγή: Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας
Φωτογραφίες/Σχεδιασμός: Σίμος Σαλτιέλ/Red Creative

Η επίσημη πρώτη ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ «Γεννηθήκαμε Χτες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα).

Μπάμπης Παπαδόπουλος Links:
▶ Site: http://babispapadopoulos.gr/ 
▶ Facebook: https://www.facebook.com/PapadopoulosBabis 
▶ YouTube channel: https://www.youtube.com/@babispapadopoulos1536  

Puzzlemusik Links:
▶ Site: http://www.puzzlemusik.com/ 
▶ Facebook: www.facebook.com/puzzlemusik.label 
▶ YouTube channel: https://www.youtube.com/c/PuzzlemusikLabel/?sub_confirmation=1 
▶ Twitter: www.twitter.com/puzzlemusik 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured