news.team

H Xanthí καταγράφει κάθε σκέψη και πρόβλημα που κρύβει μέσα της σε νότες και μελωδίες και τα μοιράζεται στο νέο της άλμπουμ “Problems”. Ο δίσκος αποτελείται από μια σειρά δέκα τραγουδιών  στα οποία τα πιο λεπτά συναισθήματα της γίνονται τα πλήκτρα του synthesizer της. Τρυφερή και όμως απόλυτα επικίνδυνη, ευάλωτη μα και απόμακρη, αιθεροβάμων αλλά και ρεαλίστρια, η ίδια συνδυάζει ένα σύνολο γοητευτικών αντιθέσεων. Αυτές τις αντιθέσεις τις εκφράζει δημιουργικά σε κάθε στίχο, σε κάθε τραγούδι του δίσκου.

 

Λίγα λόγια για την Xanthί

Η Xanthí είναι μία ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και παραγωγός που παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι γνωστή στους dark pop, downtempo, trip hop κύκλους από τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας με το καλλιτεχνικό όνομα “Blondie.G.D”. Η πρώτη μεγάλη αναγνώριση ήρθε το Μάιο του 2011, όταν το Jumping Fish επέλεξε το single της «Slave» τραγούδι του μήνα με την ίδια να ανοίγει  τη συναυλία του Gonjasufi. Ακολούθησε το «This is war» και αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί όπως οι «Εν Λευκώ», «Best 92.6», «Pepper 96.6 fm» και άλλοι άρχισαν να παίζουν τραγούδια της. Το 2013 κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Dramatic Theories» σε παραγωγή του King Elephant των Baby Guru.

Σε μια συνολικότερη εποπτεία επί του έργου, η Xanthí επανασυστήνεται στο κοινό με τον νέο της δίσκο “Problems”. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε μόλις λίγες ημέρες πριν από την Musayeta Entertainment και θα δημιουργήσει ευχάριστα μουσικά «προβλήματα».

problems_albumcover-jpeg

Άκου τον δίσκο ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την Xanthί στα Socia Media:

Facebook | Instagram | Spotify

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured