Ναταλία Πετρίτη

Ο Theodore φέρνει το Floating -που πρωτοκυκλοφόρησε το 2018 στο LP Inner Dynamics- στο σήμερα, με μια σύγχρονη και δυναμική προσέγγιση.

Pixel

Η post rock χροιά αντικαθίσταται από synths και ηλεκτρονικούς pop ήχους που δημιουργούν τον αδιαμφισβήτητο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο Inner Dynamics και το The Voyage του 2022, ενώ ταυτόχρονα η μυσταγωγική  ατμόσφαιρα του πρωτότυπου κομματιού, παραμένει αναλλοίωτη.

Μια επανεκτέλεση που εισβάλλει δυναμικά στο concept του Τhe Voyage, στοχεύοντας σε μια νέα εξιστόρηση του Floating.

 «To Floating ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι που έπαιζα στα live στην εποχή του άλμπουμ Inner Dynamics. Το ύφος και η ενορχήστρωση δεν ταίριαζε στο live και στην μπάντα της εποχής του Voyage. Έτσι αποφάσισα να το προσαρμόσω, σκεπτόμενος πώς θα ήταν αν είχε γραφτεί για τον συγκεκριμένο δίσκο, και είμαι πολύ χαρούμενος που το ηχογράφησα και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας».

-Theodore

Tαυτόχρονα με την κυκλοφορία του Floating (Revisited), o Theodore παρουσιάζει live το concept album του ??? ??????, με τα διαστημικά ηχοτοπία του να συνοδεύονται αρμονικά από ένα εντυπωσιακό video art και ένα εκρηκτικό light show, στις 3 Φεβρουαρίου, στο Oddity Club στο Θησείο. 

Βρείτε το Floating (Revisited) διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  και στο e–shop της United We Fly, από τις 27.1.2023

theodorelp

"The Voyage" Ultimate Experience, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου,  Oddity Club, (Ηρακλειδών 61, Αθήνα), ώρα

Έναρξης: 21.30

Προπώληση: viva.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured