Ναταλία Πετρίτη

Μετά το Τούνελ, τα Echo Tides αποκαλύπτουν το δεύτερο single, «H Aόρατη Κορδέλα» από το επερχόμενο album τους Ανδρομέδα FM, που θα κυκλοφορήσει από την United We Fly!

Η «Αόρατη Κορδέλα» είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό κομμάτι με έντονη post punk προέλευση και χαρακτήρα, που αποδεικνύει πως τα Echo Tides μπορούν να δημιουργούν το ένα hit μετά το άλλο.

Όπως και το «Τούνελ», συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό video, το οποίο υπογράφουν αυτή τη φορά οι σκηνοθέτες Δημήτρης Τσακαλέας και Λήδα Βαρτζιώτη.

«Όταν ο Παναγιώτης μας προσέγγισε για να σκηνοθετήσουμε το νέο βίντεο κλιπ των Echo Tides, η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

Παναγιώτης: Παιδιά με τα Echo Tides βγάζουμε νέο album και θέλαμε να σας προτείνουμε…

Δημήτρης & Λήδα: Ναι.

Και κάπως έτσι μας έδωσαν την ελευθερία να οπτικοποιήσουμε την Αόρατη Κορδέλα και να δημιουργήσουμε το self care routine μιας heartbroken κοπέλας».

Δημήτρης Τσακαλέας και Λήδα Βαρτζιώτη

Η Λήδα Βαρτζιώτη και ο Δημήτρης Τσακαλέας είναι σκηνοθετικό δίδυμο με βάση την Αθήνα. Οι ταινίες τους έχουν ταξιδέψει σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως το Karlovy Vary IFF, Sarajevo IFF, Cairo IFF, Trieste IFF, Φεστιβάλ Δράμας κ.α.. Είναι fellows του Artworks του Σταύρος Νιάρχος και έχουν συμμετάσχει στο Sarajevo Talents και Berlinale Talents Campuses. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τις επόμενες ταινίες τους.

Τα Echo Tides αποτελούνται από τον Παναγιώτη Πανταζή, γνωστό ως Pan Pan, που παίζει synthesizers, τραγουδάει, αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους και γράφει τη μουσική μαζί με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (μπάσο, synthesizers), την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums).

Βρείτε το single H Aόρατη Κορδέλα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες,  και στο e-shop της United We Fly.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured