Ναταλία Πετρίτη

Ο Π.Ε. Δημητριάδης και η παρέα του, με την... κωδική ονομασία ράδΥο Κορέα, σε ένα tour de force αντάξιο του τραγουδιού που εικονοποιεί, παρουσιάζουν το 4ο video clip από τον τελευταίο δίσκο των Παιδιών της Παλαιότητας, Ἐνθύμιον Νεανικῶν Συντροφιῶν.

p

Το πολυαναμενόμενο video clip για «Τα Πληγωμένα Μηνύματα Αναθεωρημένα (Το Αδυσώπητο Μοτίβο)» αποτελεί την επικότερη σχετική παραγωγή στην ιστορία των ΠτΠ, σημαδεμένη από την -καθιερωμένη από την εποχή των Κόρε. Ύδρο.- χαρακτηριστική DIY/Ναΐφ αισθητική τους.

Όπως μας ενημερώνει η επίσημη ιστοσελίδα των ΠτΠ, η παραγωγή ξεκίνησε να υλοποιείται στην Κέρκυρα τον Φεβρουάριο του 2020, με την ανακοίνωση του πρώτου lockdown να αναβάλει τα «σχέδια για μετάβαση του επιτελείου του ράδΥο Κορέα σε εξωτική τοποθεσία της ηπειρωτικής Ελλάδας, προς συνέχιση και ολοκλήρωση των γυρισμάτων», γεγονός που κατέστη τελικά δυνατό την περασμένη άνοιξη, οπότε και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

ptp3

ptp4

Τα Παιδιά της Παλαιότητας θα συμμετάσχουν στην Αισθηματική Αγωγή Vol. 2 που θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

ptp-diskos

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured