Ναταλία Πετρίτη

"Quicksand" ονομάζεται το τρίτο τραγούδι που δίνεται στην δημοσιότητα από τους Deaf Radio, εν όψει της κυκλοφορίας της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Με το τελευταίο single “Supersonic" να έχει μπει στην λίστα "All New Rock" του Spotify, οι Deaf Radio αποκαλύπτουν εδώ μία ακόμη εναλλακτική πλευρά τους. Το "Quicksand" επιβεβαιώνει το όνομά του, με μία υπνωτιστική, synth-based δομή, που τραβάει την προσοχή του ακροατή, μέχρι να τον παγιδεύσει στο εθιστικό ρεφρέν του κομματιού. Μία ιδιαίτερα κομψή σύνθεση, με πολλούς τόνους αυτοπεποίθησης, που για άλλη μια φορά οδηγεί τη μπάντα σε ένα νέο περιπετειώδη μουσικό προορισμό.

«Τα τελευταία χρόνια νιώσαμε σε αρκετά μέτωπα, λες και μία κινουμενη άμμος μας τραβούσε όλο και βαθύτερα μέσα της. Τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και των μειονοτήτων αμφισβητούνται μέρα με την ημέρα και όλοι νιώθουμε όλο και πιο ευάλωτοι, καθώς οι λάθος άνθρωποι που κυβερνούν τον κόσμο, γίνονται ακόμη δυνατότεροι. Στο "Quicksand" προσπαθούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτές τις σκέψεις, να υψώσουμε τις φωνές μας και να θυμηθούμε πως όλοι μεγαλώνουμε κάτω από τον ίδιο ουρανό».

Η παραγωγή του νέου single έχει γίνει από τους Deaf Radio και τον Στέλιο Προβή, η ηχογράφηση από τον Γρηγόρη Μάγο, η μίξη από τον Ηρακλή Βλαχάκη, το sound design από το Μάριο Νάρη και το mastering από τον John Davis στα Metropolis Studios.

Ακούστε το εδώ:

Με αφετηρία την Αθήνα του 2015, οι Deaf Radio είναι ένα alternative rock σχήμα που μετράει δύο δίσκους σε κυκλοφορία, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν τρία νέα singles, από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, τα “Model Society”, “Supersonic” και “Quicksand”. Μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά streams, η μπάντα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες της δεκαετίας για την ελληνική σκηνή.

Ακολουθήστε τους Deaf Radio:

IG: https://instagram.com/deaf.radio

FB: https://www.facebook.com/deafradioband

YT: https://www.youtube.com/channel/UCOwIpiYgrsaAz7n4pg8IiQg

SF: http://bit.ly/DeafRadio

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured