Ναταλία Πετρίτη

Για το αίτημα αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδη τοποθετήθηκε μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Αγγελάκας, υπερασπιζόμενος ανοικτά το δικαίωμα του επί 67 ημέρες απεργού πείνας, η ζωή του οποίου διατρέχει πλέον τεράστιο κίνδυνο.

Σύμφωνα με την προσωπική του γιατρό, Παντελιά Βεργοπούλου, το τελευταίο 24ωρο η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μιχαηλίδη παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με τον απεργό πείνας να παρουσιάζει πλέον βαριά αφυδάτωση, έντονο στρες στα νεφρά και έντονους πόνους κατά την ούρηση, ενώ διατρέχει μεγάλο κίνδυνο εμφάνισης νεφρικής ανεπάρκειας.

Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησε ο Γιάννης Αγγελάκας στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Να πω κι εγώ αυτό που κάθε ευαίσθητος και λογικός άνθρωπος σ’ αυτόν τον τόπο νοιώθει και σκέφτεται (αν και αυτό το είδος πολιτών απ’ ότι φαίνεται σπανίζει πλέον ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας). Να πω δηλαδή ότι οι αόρατοι βασιλιάδες αυτής της παραμορφωμένης δημοκρατίας μας και οι αυταρχικές κυβερνήσεις τους, που στην καλύτερη περίπτωση αντιπροσωπεύουν το 1/3 των ψηφοφόρων, θα ήταν καλό να πάψουν να ευνοούν τόσο χυδαία και προκλητικά τους αγαπημένους τους βιαστές, δολοφόνους κτλ και να σταματήσουν να χτυπούν με εκδικητική βαναυσότητα την επαναστατημένη νιότη. Πόσο μάλλον όταν αυτή δεν έχει πειράξει άνθρωπο, όπως στην περίπτωση του Μιχαηλίδη που μας απασχολεί σήμερα. Αν χαθεί η ζωή του θα γίνουμε γι’ ακόμη μια φορά η ντροπή του πλανήτη και θα φαντάζουμε όλοι ένοχοι».

https://www.facebook.com/giannisaggelakasofficial/posts/pfbid0EawRS4NtoctaUmFBu4a5AZ49fdxeg3LCBAqfWw9di9hBpCEUp7CqvHpYHDD25wgnl

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured