Ναταλία Πετρίτη

Ένα crowdfunding στήθηκε για τον Στέλιο Χαμπίπη ώστε να υποβληθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική για την υγεία του εγχείρηση. Ο χαρισματικός κιθαρίστας της ανεξάρτητης σκηνής των ‘80s, που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των Libido Blume, χρειάζεται τη βοήθειά μας για να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Για τη συγκέντρωση ενός οικονομικού ποσού που θα βοηθήσει στο να καλυφθούν τα έξοδά του, οι οικείοι του Στέλιου Χαμπίπη έχουν στήσει μια διαδικτυακή καμπάνια crowdfunding. Ακολουθεί το κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια.

«Ο Στέλιος Χαμπίπης, ο αγαπητός σε όλους τους παλιούς της ανεξάρτητης σκηνής κιθαρίστας, γνωστός από το συγκρότημα των Libido Blume, ένας άνθρωπος με εξαιρετική στάση ζωής και ήθος, πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Ο Στέλιος έχει ήδη υποβληθεί σε μια πρώτη επέμβαση αγγειοπλαστικής με μπαλόνι και τοποθέτησης stent και βηματοδότη, που του έσωσε την ζωή μετά από τα εμφράγματα που υπέστη, τα οποία δυστυχώς επηρέασαν και την νεφρική λειτουργία.

Τα έξοδα που προκύπτουν από τις καταστάσεις που ακολουθούν κάθε τέτοια σοβαρή επέμβαση είναι πολλά και επεκτείνονται πέραν της πληρωμής των ιατρικών χρεώσεων και του πλήθους των εξετάσεων που απαιτούνται και σε πολλά μικρά ή μεγαλύτερα καθημερινά λειτουργικά έξοδα που συσσωρεύονται, όπως για παράδειγμα τα τεστ που αναγκάζεται να κάνει και να πληρώνει η άνεργη αδελφή του Στέλιου για να μπορεί να τον μεταφέρει και να μένει στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Απευθύνομαι αρχικά σε εσάς τους μουσικούς αλλά και όλους τους μουσικόφιλους και σας ζητώ να φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι την οικογένειά μας.

Κάθε ποσό που μπορείτε να διαθέσετε είναι σημαντικό γιατί στο πλήθος θα βρεθεί η δύναμη. 

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Στέλιο και την αδελφή του, τη Βαγγελιώ, να ανταπεξέλθουν στον Γολγοθά που αντιμετωπίζουν».

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να συνδράμετε στην προσπάθεια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured