Τάνια Σκραπαλιώρη

O δημοφιλής ράπερ επανέρχεται με τη δεύτερη κυκλοφορία του για το νεοσύστατο αθηναϊκό label της Sky Vector Music με μια πολύ δυνατή συνεργασία. Ο Mamus - όπως είναι το κανονικό του όνομα του, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον HGEMONA$, έναν από τους κυριότερους εκφραστές του Trap / Drill ήχου της χώρας.
Το αποτέλεσμα είναι το "Die Rich", ένα δίγλωσσο «τέρας» διάρκειας τριών λεπτών, με υποβλητική ατμόσφαιρα, σκοτεινή μελωδικότητα και υποχθόνια beats. Ο Moose δείχνει σε εξαιρετική
φόρμα, καθιερώνοντας την ολοένα και υψηλότερη θέση του στην ιεραρχία του εγχώριου rap και ο συνδυασμός του με τον κουκουλοφόρο MC και τον πύρινο λόγο του, «βάζει φωτιά» στα ηχεία. 

moose-2

Ο γεννημένος στη Νιγηρία και μεγαλωμένος στην Αθήνα ο ράπερ Moose (Mamus το κανονικό του όνομα) έχει τραβήξει την προσοχή της ελληνικής ραπ σκηνής τα τελευταία χρόνια με μια σειρά από εξαιρετικές κυκλοφορίες που αναδεικνύουν την αυθεντική εμπειρία της γενιάς του, στην πρωτεύουσα της χώρας. Η ακατέργαστη ενέργεια του δρόμου στο «Κυψέλη» και το «Αθηναίος» μαζί με τον Νέγρο του Μοριά, μέχρι τον club προσανατολισμό του “Do That” μαζί με τον Kareem Kalokoh και φυσικά το “Like
Giannis”, την ωδή στον παγκοσμίου φήμης πρωταθλητή του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με τους Νέγρο του Μοριά και Ofili, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το ασύγκριτο ρυθμικό ταλέντο, η χροιά και η μελωδικότητα του, τον ξεχώρισαν γρήγορα από τους συγχρόνους του στην Αθηναϊκή ραπ σκηνή.

To "Die Rich" είναι η δεύτερη κυκλοφορία του ράπερ στο νεοσύστατο δυναμικό label της Sky Vector Music, μετά το "ΝΙΝΤΕΝΤΟ" σε συνεργασία με τον MC Thug Slime. Ο Moose δεν είναι πλέον το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Αθήνας και η νέα του κυκλοφορία στη Sky Vector Music το αποδεικνύει και υπόσχεται to ξεκίνημα μιας νέας συναρπαστικής συνεργασίας. 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured