Ναταλία Πετρίτη

Η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa, γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρενοχλήθηκε σε ηλικία 17 ετών από τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο. Λίγες ώρες, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν τη Δευτέρα (13/12) ότι ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος έχει διαρρεύσει ερωτικό υλικό πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, την απομάκρυνσή του από την εκπομπή και τη δημόσια συγγνώμη του ίδιου, η τραγουδίστρια περιέγραψε τη συνάντησή της με τον παρουσιαστή σε κάποιο μπαρ, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα γνωστό beach bar όπου είχα πάει»

Η τραγουδίστρια από το συγκρότημα OCEANDVST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» παλιότερα, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα με κοίταξε και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη.

Δε φοβάμαι πια, είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα καθάρματα δε θα τη γλιτώσετε. Τώρα λοιπόν που βγήκαν όλα στη φόρα, έχω λοιπόν να πω και γω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα γνωστό beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο που μου φάνηκε αστείο και γέλασα.

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη καθώς διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο bar όπου βρισκόταν και ο ίδιος. Στη συνέχεια δε δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου που ήμουν ανήλικη και δε μπορούσαμε να “περάσουμε καλά” περνώντας από μπροστά μου και λέγοντάς μου "πολύ κρίμα". Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρυσα σοκαρισμένη και εκείνος με ρώτησε "ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα". Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δε θέλω να αναφέρω λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε» έγραψε η τραγουδίστρια.

Chrysa για Παναγιωτόπουλο: «Γνωρίζω ακριβώς πώς είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις»

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν πέρα από το στενό μου κύκλο. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση.

Δεν με ακούμπησε καθόλου αλλά το τι έλεγε το στόμα του… Δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη. Ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα, από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω ακριβώς πώς είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις. Όλες οι κοπέλες πρέπει να βγουν και να μιλήσουν για αυτό που τους συνέβη, για να μην υπάρξουν άλλες περιπτώσεις.

Εγώ κατάφερα να το ξεπεράσω. Όταν το είπα στους γονείς μου με βοήθησαν να το ξεχάσω, να το περάσω ομαλά», δήλωσε αρχικά η Chrysa  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν τον συνάντησα στην εκπομπή απέφυγε να με κοιτάξει και στην αρχή… Δεν έχει σημασία τι έγινε τότε. Βγαίνω για τις υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες πρέπει να βγουν μιλήσουν»

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε ότι δέχθηκε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλου και το πρωί της Τρίτης η ίδια βγήκε ζωντανά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για όσα έγιναν.

Πηγή: www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured