Ναταλία Πετρίτη

Η αίσθηση της τελευταίας βουτιάς, η αύρα από το αεράκι που ακόμα δροσίζει το μέτωπο και η γλυκιά μελαγχολία της επιστροφής στην πόλη είναι στον αέρα όταν ακούς την παρθενική συνεργασία της ανερχόμενης Χριστίνας Ψύχα με τον παραγωγό Mister Kentro, 1/2 των παγκόσμιων Supersan.

Είναι οι επιρροές των τελευταίων από την ρυθμολογία της Λατινικής Αμερικής σε συνδυασμό με τις βαθιές μελωδίες και την φινετσάτη χρήση κρουστών που δημιουργούν το ρομαντικό και συνάμα φρέσκο αποτέλεσμα του «Όμως Ποτέ». Και ύστερα είναι η σχεδόν jazzy ερμηνεία της Χριστίνας που φέρνει στο φως όλο το συναίσθημα του φθινοπώρου και προσφέρεται για πολλαπλές επαναλήψεις και singalong στους δρόμους της πόλης.

Σπάνια η εγχώρια ποπ με μίνιμαλ ενορχήστρωση έχει ταιριάξει τόσο με το ηλεκτρονικό στοιχείο, ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που το έχουμε στην πιο καινοτόμα εκδοχή του. Ο ήχος που έχει στήσει αυτό το δίδυμο μπορεί άνετα να επιστρέψει τον ακροατή στην οικειότητα μελωδιών που προσδιόρισαν το νέο κύμα και παράλληλα να τον συντονίσει σε επίπεδο παραγωγής με το παρόν και το μέλλον.

Ακούστε εδώ το νέο κομμάτι:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured