Ναταλία Πετρίτη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Εισβολέας στο The Magazine του News 247, με αφορμή τόσο την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, Ήρωες, όσο και την επικείμενη συναυλία του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο αγαπημένος Έλληνας ράπερ μίλησε μεταξύ άλλων στην Παναγιώτα Κλεάνθους για το πως βίωσε την καραντίνα, για την στροφή του σε άλλα μουσικά είδη, για την απελευθέρωση από όσα τον βάραιναν για χρόνια, για την φιλία, τον έρωτα, τον γιο του και όσα τον κάνουν ευτυχισμένο.

«Εγώ πήγαινα κόντρα στις αλήθειες μου τόσα χρόνια. Ήμουν ένας σκληρός ράπερ, που είχα σεξισμό, έλεγα μαλακίες, τα χόρτα μου, τα έτσι μου, τα αλλιώς μου, και έπρεπε να κρατάω αυτό το πράγμα, γιατί ήταν η ταμπέλα μου. Το 2010 άλλαξε αυτό, όταν έγραψα το «Πέφτω και σηκώνομαι». Όταν άρχισα να αλλάζω ως άνθρωπος, ξεκλείδωσε μέσα μου ένα άλλο πράγμα. Δεν φοβάμαι πια να τσαλακωθώ, να πω στον άλλο «Ρε φίλε, ξέρεις κάτι; Είμαι φλώρος και αγαπώ»» ανέφερε μεταξύ άλλων όταν ερωτήθηκε για το πως βίωσε τον «απεγκλωβισμό» του από την ταμπέλα του ράπερ.

Σχετικά δε με το κατά πόσο τα πρότυπα της σύγχρονης μουσικής επηρεάζουν αρνητικά τη νεολαία, ο δημοφιλής ράπερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ, για παράδειγμα, έχω κάνει μουσική για γρήγορα αυτοκίνητα. Κάθε φορά που φεύγει ένας, λέω «Είμαι κι εγώ συνυπεύθυνος. Είμαι κι εγώ μαλάκας, γιατί κι εγώ τον παρότρυνα». Κουβαλάς βάρη. Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω».

Σε ερώτηση για το πως ο έρωτας παίζει ρόλο στη ζωή του και στη μουσική του, ο Εισβολέας ανέφερε: «Ο έρωτας δεν έχει για μένα αντρική ή γυναικεία μορφή. Είναι κάτι ουδέτερο. Δεν έχει φύλο. Αν υπάρχει αγάπη, υπάρχει και ερωτισμός. Αν το νιώσεις και δεν το εκφράσεις είναι το πρόβλημα».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Εισβολέα στην Παναγιώτα Κλεάνθους

Φωτογραφία άρθρου: ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-WATKINSON

Εισβολέας Full Band, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured