news.team

Στο 001 της Just Gazing Split Series, μοιράζονται τις δύο πλευρές οι Villa Boas και ο Mr. Z με βασικά κομμάτια το πρόσφατο “Tora” με την συμμετοχή της Σtella και το new wave δυναμίτη “Cosmos” αντίστοιχα. 
 
Οι limited (αριθμημένες) διαθέσιμες κόπιες δεν είναι καν 100. Είναι μόλις 90 και βγαίνουν σε 3 διαφορετικά χρώματα με ένα ενιαίο εξώφυλλο. 
 
Πρόκειται για την καινούργια σειρά 7ιντσων βινυλιακών εκδόσεων του αθηναϊκού label που ευελπιστεί τακτικά να σπλιτάρει μουσική από εγχώρια acts που συμμερίζονται το DIY ethos.
 
Χειροποίητο και επιμελώς ατημέλητο, σαν σε 80s post punk/no wave όνειρο, στην Α' πλευρά οι Villaboas πρώτα με την Στέλλα στο a la Breeders “Tora” και μετά με τον κύριο Κ στο psyche pop “Say So” τυπώνονται και επίσημα σε βινύλιο για πρώτη και πιθανόν τελευταία φορά αφού μάλλον δύσκολα θα ακούσουμε νέο υλικό τους. 
 
Στην Β' πλευρά ο connoisseur της library μουσικής στην Ελλάδα, Mr. Z, ξετινάζει τα ηχεία με το απροσδόκητα new wave χιτ “Cosmos” και έπειτα αφήνει ένα ξαφνικό -εξωτικό- reverb να χάνεται στον χρόνο.
 
Δεν τα βρίσκετε παντού είναι η αλήθεια. Όπως με όλα τα ωραία θέλει μεράκι και ψάξιμο. Έχουν ξεκινήσει να φεύγουν χέρι με χέρι από τα γραφεία της Just Gazing στο 89 της Ασκληπιού και online παραγγελίες γίνονται δεκτές από αυτόν και αυτόν τον σύνδεσμο. 
 
Ακούτε την κυκλοφορία και στο Spotify:

 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured