View More

Σήμερα στις 21:30: Αγγελάκας, Παυλίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Δεληβοριάς, Steve Wynn, New Model Army και πολλοί άλλοι σε Μια Αγκαλιά για την Λέσβο

Απόψε η προβολή της ταινίας “Μια Αγκαλιά για τη Λέσβο” The DIY Movie Concert! Μια ταινία - έκκληση στήριξης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στο νησί της Λέσβου, στην οποία συμμετέχουν 100 μουσικοί από 15 χώρες

news.team
news.team

100 μουσικοί από όλον τον κόσμο ανοίγουν την αγκαλιά τους για το νησί της Λέσβου! Μουσική για το νησί που δίδαξε αλληλεγγύη. 

Update:

Συντονιστείτε στον παρακάτω YouTube σύνδεσμο και η ταινία θα ξεκινήσει να παίζει αυτόματα στις 9:30 μ.μ. ακριβώς.

https://youtu.be/pODchDQsxN8

InfoΤο φθινόπωρο που μας πέρασε, συγκλονισμένοι από τις εικόνες συνανθρώπων μας που έτρεχαν να ξεφύγουν από την φλεγόμενη Μόρια, οι άνθρωποι από τα Αντισώματα ήρθαν -όπως αναφέρουν- σε επαφή με μουσικούς από όλο τον κόσμο και με εγχώρια φεστιβάλ, φτάνοντας έτσι στη δημιουργία της ταινίας "Μια Αγκαλιά για την Λέσβο", με σκοπό να μας ξεναγήσουν σε έναν κόσμο που πάντα "φυσάει κόντρα".

Στην προσπάθεια αυτή βρήκαν συμπαραστάτες από 15 χώρες συνολικά. Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι:

63 HIGH, ALEX Κ, BAILDSA, CHRIS ECKMAN (USA), COYOTES ARROW, DUBIOZA KOLEKTIV (BOSNIA), FRANK PANX & ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ, FUNDRACAR, JOHNΝΥ HOTT (USA), MOSCOW DEATH BRIGADE (RUSSIA), Mr. HIGHWAY BAND, NEW MODEL ARMY (UK), ONE DROP FORWARD, PADME (TURKEY), R.A.D. MUSIC (MORIA - LESVOS), SOULSIDE (USA), STEVE WYNN (USA), TALCO (ITALY), THE DWARVES (USA), THE RUMJACKS (AUSTRALIA), ΤΗΕRAPY? (IRΕLAND), TSIRI BAND, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΙΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΣΤΡΑΦΙ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

Τα Αντισώματα, η Σύμπραξη Φεστιβάλ και 100 μουσικοί από 15 χώρες απευθύνουν τώρα έκκληση για στήριξη του αγώνα αυτών των ανθρώπων για ζωή και αξιοπρέπεια, με στόχο να κάνουμε τη φωνή της τέχνης - και κυρίως της ανθρωπιάς - να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

"Σε μια εποχή που και ο κόσμος της τέχνης βάλλεται, οπλίσαμε την δημιουργικότητά μας προκειμένου να ανοίξουμε μία μεγάλη αγκαλιά συμπαράστασης και στήριξης για το νησί της Λέσβου, που το 2015 υπήρξε παγκόσμιο παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και το οποίο τώρα χρειάζεται τη δική μας υποστήριξη για να μην καταλήξει μία αποθήκη ανθρώπων δίχως αύριο, ένα παράδειγμα τρόμου. Η Λέσβος μάς χρειάζεται ακόμα.

Για να συνεισφέρετε στον ανοιχτό αριθμό λογαριασμού, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ:
https://bit.ly/3nnmGuo 

Όλα τα έσοδα από τις προαιρετικές συνεισφορές όσων ανταποκριθούν στην έκκλησή μας θα καταλήξουν απ’ ευθείας, χωρίς μεσάζοντες, στον σύλλογο "Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο" (www.siniparxi-epikoinonia.gr), έναν μάχιμο σύλλογο άμισθων εθελοντών που έχει επιδείξει μεγάλη και ουσιαστική δράση από το 1998.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στις 21:30 μέσω του YouTube στο κανάλι των Αντισωμάτων (https://bit.ly/2PpyYWx) και μέσω του Facebook στη σελίδα των Αντισωμάτων (www.facebook.com/Antisomata)

Την ίδια στιγμή στο Facebook, οι σελίδες των φεστιβάλ που συμπράττουν αλλά και διαφόρων αλληλέγγυων χώρων σε Ελλάδα και εξωτερικό θα προβάλλουν ταυτόχρονα την ταινία για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του μηνύματος.

https://www.youtube.com/watch?v=jS_fXEFmkJ 

Give&Fund Donation Link:
https://bit.ly/3gGfZ5 

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/305566454260955/ 

Τα "ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ" δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Facebook Page
https://www.facebook.com/Antisomata 

Instagram Account
https://www.instagram.com/antisomata 

Website
https://www.antisomata.org 

Σε αυτήν την σύμπραξη αλληλεγγύης τα Αντισώματα μοιράζονται την ίδια αγκαλιά με τα φεστιβάλ της Ελλάδας:
• Cretan Gunners: https://www.facebook.com/37Fest 
• Immigraniada: https://www.facebook.com/ImmigraniadaFest 
• Let it Beer: https://www.facebook.com/galatikobeer  
• Los Almyros: https://www.facebook.com/losalmiros.rockradio
• Music Highway: https://www.facebook.com/musichighwayfestival 
• Street Mode: https://www.facebook.com/streetmodefestival 
• Vrisi Tirnavou: https://www.facebook.com/festivalvrusis 
• Under the Sun: https://www.facebook.com/underthesunrockfestival 

* Poster credits: PETROS VOULGARIS

#aHugForLesvos #Antisomata

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Τσαγκρινού, άλλη μια ελληνίδα τραγουδίστρια που φιγουράρει στην πλατεία της Νέας

FEATURED TODAY

Λίγο πριν οι Brian και Roger Eno εμφανιστούν στο Ηρώδειο για μια (κυριολεκτικά) μοναδική συναυλία (4/8) έκαναν μια διαδικτυακή κουβέντα εφ’ όλης της ύλης εν είδει συνέντευξης τύπου. Η Ελένη Τζαννάτου ήταν εκεί.

Κάθε Πέμπτη η Ναταλία Πετρίτη θα βλέπει τη ζωή στο κινηματογραφικό πανί. Αυτή την εβδομάδα (22-28/7), βλέπει μια ακόμα εξαιρετική παραγωγή της Α24, τον Μάκη Παπαδημητρίου να ψάχνει μία πορνοστάρ και τον Humphrey Bogart, που θα 'χει για πάντα το Παρίσι.

Στη δεύτερη πάντως δουλειά τους, Cavalcade, που κυκλοφόρησαν φέτος άφησαν το τζαμάρισμα κι έπιασαν τη μελωδία και τις ποπ αναφορές. Γιατί, όπως λέει ο Geordie Greep στην Ελένη Τζαννάτου, στο τέλος της ημέρας, γράφουν μουσική για αυτούς.

Top