Μετά τους Judas Priest και η εμφάνιση των Pet Shop Boys στο πλαίσιο του Release Athens μεταφέρεται για του χρόνου και το ντουέτο θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ:

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Λόγω της συνεχιζόμενης πρωτόγνωρης κατάστασης με την πανδημία του Covid-19, οι Pet Shop Boys αποφάσισαν να επαναπρογραμματίσουν την περιοδεία τους για το 2022.

Η νέα ημερομηνία για την Ελλάδα είναι η Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στην πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2022.

  • Τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο releaseathens.gr και το viva.gr.
  • Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ισχύουσες αποφάσεις, στο link: releaseathens.gr/voucher-info/

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες όταν υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οι αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Από τη μεριά μας, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους καλλιτέχνες όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας, τον ρυθμό με τον οποίο προχωράει ο εμβολιασμός και τις κυβερνητικές αποφάσεις – παράγοντες πού δεν είμαστε σε θέση ούτε να προβλέψουμε ούτε να επηρεάσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια όλων μας – συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών – παραμένει η βασική μας προτεραιότητα, πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη.


Το Release Athens υποδέχεται τους Pet Shop Boys, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Οι Neil Tennant και Chris Lowe, το πιο επιτυχημένο ντουέτο στην ιστορία της Βρετανικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα με το εντυπωσιακό DreamworldThe Greatest Hits Live show τους, γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Από την ημέρα που υπέγραψαν στην Parlophone Records, οι Pet Shop Boys ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία στο χώρο της pop μουσικής. Οι αριθμοί ζαλίζουν: 42 Top-30 singles, 22 Top-10 hits, 4 no 1, 14 Top-10 albums στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντίστοιχη, αν όχι ακόμα μεγαλύτερη, επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.

“It’s A Sin”, West End Girls”, “Heart”, “Go West”, “Always On My Mind”, “Love Comes Quickly”, “Domino Dancing”, “What Have I Done To Deserve This”, “Suburbia”, “Being Boring”, “Can You Forgive Her”, “Left To My Own Devices”, “Se A Vida E (That’s The Way Life Is)” είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα τραγούδια που μας έχουν χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία θα απολαύσουμε ζωντανά το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2022.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 40 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με τρέχουσα τιμή στα 120 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpenbar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Reload, Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8.00-00.00, Σάββατο 9.00-00.00, Κυριακή 10.00-20.00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δυ-Σαβ 11.00-19.00).

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo www.releaseathens.gr

Το 2022, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα Release The Earth From Plastic. Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured