Δείτε τους Sillyboy’s Ghost Relatives και Whereswilder να παίζουν live στα στούντιό τους

Τα δύο σχήματα μοίρασαν στα YouTube κανάλια τους ζωντανές εκτελέσεις του πρόσφατου υλικού τους.

news.team
news.team

Από τα λίγα καλά της καραντίνας είναι ότι οι ακροατές (μέσω του live streaming ή των προηχογραφημένων ζωντανών sessions) αποκτούν επιτέλους μια αίσθηση του πώς τζαμάρουν οι αγαπημένοι τους μουσικοί στα στούντιο, του κόσμου, αλλά και της χώρας μας. 

Με απόσταση ημερών, δύο από τα διεθνή και ανεξάρτητα rock σχήματα της χώρας μοίρασαν στα YouTube κανάλια τους ζωντανές εκτελέσεις του πρόσφατου υλικού τους για ξεχωριστούς λόγους το καθένα.

Αρχικά, οι Sillyboy’s Ghost Relatives μας υπενθύμισαν ότι η πανδημία διέκοψε την πορεία τους στα μουσικά conferences-φεστιβάλ της Ευρώπης. Την εμφάνιση του Sillyboy στα τέλη του ‘19 στο Reeperbahn του Αμβούργου, είχε ακολουθήσει, το Ολλανδικό Eurosonic τον Ιανουάριο του 2020 που μάλιστα είχε αφήσει πίσω του και αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση για το Ολλανδικό ραδιόφωνο 3Voor12 .

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς τo τρίο των SGR επιστρέφει στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και για λογαριασμό της digital εκδοχής του ιταλικού Sudwave Festival ηχογραφεί και φιλμάρει “in the box” από το στούντιο «Νήπιο» του κου Κ. , 4 κομμάτια από την πρόσφατη δισκογραφία του. 

Βλέπετε την εμφάνιση των SGR εδώ :

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, δηλαδή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, οι αθηναίοι art rockers Whereswilder, προκειμένου να μας υπενθυμίσουν ότι έχουν έτοιμο και σε αναμονή το νέο τους άλμπουμ, μοίρασαν το πρώτο από τα 2 μέρη του καλοστημένου live session που ηχογράφησαν στις εγκαταστάσεις της Diskex Records. 

Το βλέπετε εδώ:

Εβδομάδα των Χριστουγέννων με δύο mini live sessions από τις πλέον φορμαρισμένες αγγλόφωνες μπάντες της σκηνής, σημαίνει αν μη τι άλλο ότι φροντίζουμε τουλάχιστον να πατήσουμε το subscribe στο κανάλι των ανεξάρτητων αθηναίων μουσικών, ελπίζοντας ότι ακόμη περισσότεροι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα τους στο επόμενο διάστημα.

*Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε ξανά το περσινό άλμπουμ “In A Small Place" των Sillyboy Ghost Relatives στο Spotify ή να αγοράσετε το βινύλιο στο Bandcamp.

* To πρόσφατο single “Helping Hand” των Whereswilder στο Spotify και εδώ το Βandcamp προφίλ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top