Το avopolis.gr σας δίνει την ευκαιρία κάθε Τετάρτη να κερδίσετε βιβλία από την ευρύτερη ποπ κουλτούρα. Κάθε Τετάρτη 2 τυχεροί στη σελίδα του Facebook και 2 τυχεροί στο λογαριασμό του Instagram θα κερδίζουν από ένα βιβλίο.

Click and stay logged in...

Λίγα λόγια τα βιβλία της εβδομάδας:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ του Breat Easton Ellis. 

Tο πιο πολυσυζητημένο και διαβασμένο μυθιστόρημά του Μπρετ Ίστον Έλις μέχρι σήμερα. Η επανέκδοση της σκληρής σάτιρας στα σύγχρονα αμερικανικά ήθη, ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ!

Στα τέλη της «χορτασμένης» δεκαετίας του ’80, ένας από τους δεκάδες νεαρούς γιάπηδες της Γουόλ Στριτ, ο λάτρης του καλού γούστου και των εκλεπτυσμένων απολαύσεων Πάτρικ Μπέιτμαν, που απεχθάνεται τους ζητιάνους και θαυμάζει απεριόριστα τον… Ντόναλντ Τραμπ, αρχίζει να βυθίζεται στον ίλιγγο της παράνοιας, του νοσηρού εγκλήματος και του απόλυτου κενού.

Και ο Μπρετ Ίστον Έλις, ομολογουμένως στην καλύτερη στιγμή του, δεν χάνει την ευκαιρία να εξαντλήσει όλο το συγγραφικό ταλέντο του περνώντας από κανονικό λογοτεχνικό ηλεκτροσόκ ολόκληρη τη «λαμπερή» πλευρά των σύγχρονων δυτικών ηθών, της υλιστικής ψευδαίσθησης και της κουλτούρας της υπερβολής, μ’ έναν ανελέητο σαρκασμό που τσακίζει κόκαλα και μια σπινθηροβόλα ακρίβεια που τρομάζει όλο και περισσότερο με το πέρασμα των χρόνων.

H.P. LOVECRAFT#4

Η σειρά των Απάντων του θεμελιωτή της λογοτεχνίας τρόμου συνεχίζεται με το H.P. LOVECRAFT #4. Ο τέταρτος τόμος περιλαμβάνει τα διηγήματα Τρόμος στο Ντάνγουιτς και Η κατάθεση του Ράντολφ Κάρτερ.

Τρόμος στο Ντάνγουιτς

Χωρίς ο ταξιδιώτης να ξέρει το γιατί, διστάζει να ζητήσει οδηγίες από τις ροζιασμένες, μοναχικές φιγούρες που εμφανίζονται πού και πού στα γκρεμισμένα κεφαλόσκαλα ή στα πετρώδη βοσκοτόπια πάνω στις πλαγιές. Αυτές οι μορφές είναι τόσο σιωπηλές και φευγαλέες που νιώθει κανείς πως έρχεται αντιμέτωπος με κάτι επικίνδυνο, κάτι που καλύτερα να μην έχει καμία σχέση μαζί του.

Η κατάθεση του Ράντολφ Κάρτερ

Δεν διαστρέβλωσα ούτε προσπάθησα να αποσιωπήσω το παραμικρό κι αν στην κατάθεσή μου εξακολουθούν να υπάρχουν ασάφειες είναι επειδή ένα σκούρο σύννεφο έχει σκεπάσει το μυαλό μου – ένα σύννεφο και μαζί όλη η νεφελώδης φύση της φρικτής εμπειρίας που έζησα.

Τα θέλεις; Πάρε μέρος στους διαγωνισμούς μας:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ FACEBOOK

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ INSTAGRAM

Καλή επιτυχία!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured