Πρόσφατα οι My Wet Calvin επέστρεψαν με ένα νέο ελληνόφωνο κομμάτι με τίτλο «Χαμομήλι» στην Inner Ear, ύστερα από 8 χρόνια δισκογραφικής απουσίας και τώρα ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν ζωντανά, σε ένα ασυνήθιστο live που θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο παρκάκι μεταξύ Ιεράς Οδού και Λεωφόρου Αθηνών.

Στο δελτίο τύπου της εκδήλωσης διαβάζουμε:

«Η εκδήλωση έχει ξεκινήσει. Τίποτα όμως δεν πρόκειται να συμβεί στα επόμενα 10 λεπτά. Θα χρειαστεί απλώς, εκτός από τα να κλείσετε τα κινητά σας τηλέφωνα να κάνετε και απόλυτη ησυχία, για να ακούσετε τους ήχους που παράγει η συμβολή της Ιεράς Οδού με την λεωφόρο Καβάλας. Τις μηχανές και τα φορτηγά, τα παιδάκια που παίζουν μακριά, τα τελευταία τζιτζίκια και το θρόισμα των φύλλων του Βοτανικού κήπου. Τις ομιλίες και την ησυχία μέσα στα δωμάτια των τροφίμων του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής. Τους τσακωμούς, τα γέλια και την μουσική στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τα μικρά κύματα που χτυπούν τις προβλήτες στον Σκαραμαγκά και έπειτα σταματούν. Την θάλασσα κατά μήκος του δρόμου.»

Το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στην συμβολή της Ιεράς Οδού με την Λεωφόρο Αθηνών, στην Ανάπλαση στο Χαϊδάρι, οι My Wet Calvin παρουσιάζουν το Χαμομήλι. Είσοδος δωρεάν.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Το λάιβ θα γίνει στο παρκάκι μεταξύ Ιεράς Οδού και Λεωφόρου Αθηνών, ανάμεσα στο Ψ.Ν.Α-ΔΑΦΝΙ
  • και το Βοτανικό Κήπο Ιουλίας & Αλεξάνδρου Διομήδους
  • Πρόσβαση με ΙΧ, πάρκιγκ επί της Ιεράς Οδού ή με αστικά λεωφορεία (Στάση: Ψυχιατρείο - Μονή Δαφνίου)
  • Ώρα προσέλευσης: 20:00, το λάιβ θα ξεκινήσει στις 21:00 ακριβώς. 
  • Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης έχουν προβλεφθεί καθίσματα που θα εξασφαλίζουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
  • Η συναυλία θα περιλαμβάνει μόνο μια διευρυμένη εκτέλεση του Χαμομηλιού από 5μελή μπάντα και θα έχει διάρκεια γύρω στα 30 λεπτά.
  • Στο χώρο θα υπάρχει ενημερωμένο stand με παλιές κυκλοφορίες, περιορισμένα κομμάτια από τη συλλεκτική έκδοση «Χαμομήλι» (σακουλάκι με χαμομήλι για αφέψημα + download code) καθώς και merch ειδικά για το συγκεκριμένο event.
  • Πριν και μετά το λάιβ θα λειτουργήσει κινητή καντίνα για ποτά και σνακς.
  • Η συναυλία διεξάγεται με την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured