Νέο βίντεο κλιπ από τα Παιδιά της Παλαιότητας

Δείτε το βίντεο για το κομμάτι «Μια Χώρα Που Άλλαξε Όνομα», με ένα κολάζ από ταινίες του Luis Buñuel.

news.team
news.team

Φέτος τα Παιδιά της Παλαιότητας επέστρεψαν δισκογραφικά με τον δίσκο Ένθύμιον Νεανικών Συντροφιών που κυκλοφόρησε από την Inner Ear.

Τώρα το σχήμα από την Κέρκυρα κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Μια Χώρα Που Άλλαξε Όνομα», στο οποίο παρελαύνουν σκηνές από τις ταινίες L'Age d'Or (1930), Susana (1951), Viridiana (1961) και El Ángel Exterminador (1962) του σουρεαλιστή σκηνοθέτη Luis Buñuel. Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου διαβάζουμε για το βίντεο: «Βασισμένο σε ένα κολάζ από ταινίες του Luis Buñuel, που έφτιαξε ο Π.Ε. Δημητριάδης κατά τη διάρκεια του lockdown του Απριλίου, το δεύτερο βίντεο κλιπ από το Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών είναι ένα όραμα θερινής νυκτός, που εξελίσσεται σε έναν ακόμα εφιάλτη για τον πολύπαθο πρωταγωνιστή...».

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ/κολάζ αναλαμβάνει ο ίδιος ο Π.Ε. Δημητριάδης και μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top