Τα "Four Colours" του Sonny Touch

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

news.team
news.team

Το “Four Colours” είναι το νέο single του Sonny Touch το οποίο κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 3 Ιουλίου.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά την περίοδο του “Leave Space for the Little Animals” αλλά ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα. Το ύφος και η ενορχήστρωση του κομματιού διαφέρουν απ’ τον προηγούμενο δίσκο και αυτός είναι ένας λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτόν.

Οι μίξεις έγιναν από τον Sonny Touch και τον Χρύσανθο Χριστοδούλου και το mastering  από τον Χρύσανθο Χριστοδούλου. Το εξώφυλλο είναι του Sonny Touch ο οποία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Sohei Yasui για τη βοήθεια του στον προγραμματισμό.

Ακούτε το "Four Colours" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top