Οι My Wet Calvin επέστρεψαν

Ακούστε το νέο ελληνόφωνο κομμάτι της μπάντας «Χαμομήλι».

news.team
news.team

Μετά από 8 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, οι My Wet Calvin επιστρέφουν με ένα νέο ελληνόφωνο κομμάτι με τίτλο «Χαμομήλι» στην Inner Ear.

Το «Χαμομήλι» ηχογραφήθηκε με σπιτικά μέσα στο Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ αρκετά μέρη, όπως τα τύμπανα, ο δρόμος και το πιάνο είναι ηχογραφημένα με κινητό τηλέφωνο. Η ηχογράφηση των φωνητικών και η παραγωγή έγινε από τα Κτίρια Τη Νύχτα.

Κυκλοφορεί σε digital single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ στην σελίδα της Inner Ear στο Bandcamp διατίθεται σε μια συσκευασία έκπληξη για όσους προλάβουν.

Ακούτε το «Χαμομήλι» και βλέπετε το βίντεο σε σκηνοθεσία του Πάνου Οικονόμου μαζί με τους My Wet Calvin εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα ...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top