Δείτε ολόκληρη τη διαδικτυακή συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ (βίντεο)

«Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακούσουμε το ζεστό χειροκρότημα», ήταν το αισιόδοξο μήνυμά της.

news.team
news.team

Με μία καθηλωτική live συναυλία η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το Σάββατο 09/05 το διαδικτυακό κοινό, επιστρέφοντας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών #snfccAtHome: music.

"Έχω κακομάθει την αγκαλιά σας", είπε στην εισαγωγή της, επισημαίνοντας το πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο καλλιτέχνης παίζει για ένα κοινό που είναι παρόν μόνο διαδικτυακά. "Ξέρω ότι καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο", είπε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες έχουμε καταφέρει πράγματα και θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. "Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακουσουμε το ζεστό χειροκρότημα", συμπλήρωσε και αφιέρωσε τη βραδιά στους ανθρώπους της Τέχνης που περνάνε δύσκολα.

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του διαδικτυακού κοινού, οι καλλιτέχνες συμφώνησαν η συναυλία να παραμείνει διαθέσιμη διαδικτυακά μέχρι την Πέμπτη 14/05 στις 10.00 το πρωί. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσίασε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

https://www.youtube.com/watch?v=QUmsaOxJIyU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top