news.team

Με μία καθηλωτική live συναυλία η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το Σάββατο 09/05 το διαδικτυακό κοινό, επιστρέφοντας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών #snfccAtHome: music.

"Έχω κακομάθει την αγκαλιά σας", είπε στην εισαγωγή της, επισημαίνοντας το πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο καλλιτέχνης παίζει για ένα κοινό που είναι παρόν μόνο διαδικτυακά. "Ξέρω ότι καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο", είπε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες έχουμε καταφέρει πράγματα και θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. "Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακουσουμε το ζεστό χειροκρότημα", συμπλήρωσε και αφιέρωσε τη βραδιά στους ανθρώπους της Τέχνης που περνάνε δύσκολα.

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του διαδικτυακού κοινού, οι καλλιτέχνες συμφώνησαν η συναυλία να παραμείνει διαθέσιμη διαδικτυακά μέχρι την Πέμπτη 14/05 στις 10.00 το πρωί. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσίασε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

https://www.youtube.com/watch?v=QUmsaOxJIyU

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured