Δείτε ολόκληρη τη διαδικτυακή συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ (βίντεο)

«Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακούσουμε το ζεστό χειροκρότημα», ήταν το αισιόδοξο μήνυμά της.

news.team
news.team

Με μία καθηλωτική live συναυλία η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το Σάββατο 09/05 το διαδικτυακό κοινό, επιστρέφοντας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών #snfccAtHome: music.

"Έχω κακομάθει την αγκαλιά σας", είπε στην εισαγωγή της, επισημαίνοντας το πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσουμε σε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο καλλιτέχνης παίζει για ένα κοινό που είναι παρόν μόνο διαδικτυακά. "Ξέρω ότι καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο", είπε, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες έχουμε καταφέρει πράγματα και θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. "Ξέρω ότι αυτό θα τελειώσει, θα αγκαλιαστούμε και θα ξανακουσουμε το ζεστό χειροκρότημα", συμπλήρωσε και αφιέρωσε τη βραδιά στους ανθρώπους της Τέχνης που περνάνε δύσκολα.

Μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή του διαδικτυακού κοινού, οι καλλιτέχνες συμφώνησαν η συναυλία να παραμείνει διαθέσιμη διαδικτυακά μέχρι την Πέμπτη 14/05 στις 10.00 το πρωί. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσίασε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares