Φοίβος Δεληβοριάς: «Δεν με χωρίζει τίποτα με τον κ. Γεωργιάδη εκτός από όλο τον κόσμο».

«Ζητάμε τη νόμιμη αποζημίωσή μας. Δεν υπάρχει τυφλό μίσος απέναντι σε κανέναν», είπε, απαντώντας σε όσα του καταλογίστηκαν.

news.team
news.team

Στο Open TV μίλησε ο Φοίβος Δεληβοριάς, ως θεσμικός εκπρόσωπος των καλλιτεχνών, για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και αφορούν στον Πολιτισμό και όσους εργάζονται σε αυτόν. Ο Φοίβος Δεληβοριάς αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα όσα είπε ο ίδιος για τις εξαγγελίες της Υπουργού Λίνας Μενδώνη.

«Δεν με χωρίζει τίποτα με τον κ. Γεωργιάδη εκτός από όλο τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες είμαστε δίπλα στον κόσμο και περνάμε κι εμείς το ίδιο. Ο κ. Υπουργός μίλησε ως η εξουσία απέναντι στους καλλιτέχνες. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως αν κοιτάξει αυτά που θέλουμε να πούμε, θα τα βρει δίκαια. Ζητάμε, όπως όλοι οι άνθρωποι που επλήγησαν την πανδημία, τη νόμιμη αποζημίωσή μας για αυτά που χάσαμε. Σεβαστήκαμε πρώτοι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και θα τα ασπαστούμε ως το τέλος. Απλώς η δουλειά μας είναι τέτοια, που θα αργήσουμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε και, ακριβώς, επειδή πολλοί από εμάς ζουν με τα πνευματικά δικαιώματα, έχουμε επικεντρώσει –οι στιχουργοί και συνθέτες– τον αγώνα μας σε αυτά για να μπορέσουμε μέχρι τον επόμενο Απρίλιο να ζήσουμε», δήλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο τηλεοπτικό κανάλι.

«Δεν υπάρχει τυφλό μίσος απέναντι σε κανέναν. Μπορεί να έχω διαμαρτυρηθεί για πράγματα που κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση ως πολίτης ή να έχω σατιρίσει μέσα απ’ τα τραγούδια μου, αλλά αυτό είναι άλλο. Δεν θα μιλούσα ποτέ έτσι σε καμία περίπτωση», ανέφερε, συμπληρώνοντας το ότι η αγωνία του για τις ζωντανές εκδηλώσεις στηρίζεται στο ότι μένει απροστάτευτος ο ιδιωτικός χώρος των ελεύθερων επαγγελματιών.


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα ...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top