Το Athens Music Week γίνεται "Phygital"

Το Διεθνές Μουσικό Συνέδριο και Φεστιβάλ της Αθήνας προσαρμόζεται στις παρούσες συνθήκες.

news.team
news.team

Το Athens Music Week, το Διεθνές Μουσικό Συνέδριο και Φεστιβάλ της Αθήνας, προσαρμόζεται στις παρούσες συνθήκες και αναδιαμορφώνει τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του, συνδυάζοντας (όπως μας πληροφορεί) το φυσικό με το ψηφιακό περιβάλλον, με στόχο να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται το ψηφιακό κοινό στην φυσική εμπειρία.
 
Οι διαδικτυακές δραστηριότητες συνδυάζονται με φυσικά γεγονότα (πάνελ, εργαστήρια, ομιλίες, showcases) καθώς και ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες οδηγίες που αφορούν στη δημόσια υγεία.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, "καθώς ο τομέας της μουσικής βιώνει τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας, το #AthensMusicWeek στηρίζει τον Μουσικό κλάδο επενδύοντας, φέτος, σε ψηφιακά εργαλεία και τεχνογνωσία με στόχο τη δημιουργία μίας μουσικής εβδομάδας υψηλής ποιότητας, στην οποία επαγγελματίες του χώρου, καλλιτέχνες, αλλά και μουσικόφιλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση".

Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top