Το Athens Music Week γίνεται "Phygital"

Το Διεθνές Μουσικό Συνέδριο και Φεστιβάλ της Αθήνας προσαρμόζεται στις παρούσες συνθήκες.

news.team
news.team

Το Athens Music Week, το Διεθνές Μουσικό Συνέδριο και Φεστιβάλ της Αθήνας, προσαρμόζεται στις παρούσες συνθήκες και αναδιαμορφώνει τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του, συνδυάζοντας (όπως μας πληροφορεί) το φυσικό με το ψηφιακό περιβάλλον, με στόχο να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται το ψηφιακό κοινό στην φυσική εμπειρία.
 
Οι διαδικτυακές δραστηριότητες συνδυάζονται με φυσικά γεγονότα (πάνελ, εργαστήρια, ομιλίες, showcases) καθώς και ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες οδηγίες που αφορούν στη δημόσια υγεία.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, "καθώς ο τομέας της μουσικής βιώνει τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας, το #AthensMusicWeek στηρίζει τον Μουσικό κλάδο επενδύοντας, φέτος, σε ψηφιακά εργαλεία και τεχνογνωσία με στόχο τη δημιουργία μίας μουσικής εβδομάδας υψηλής ποιότητας, στην οποία επαγγελματίες του χώρου, καλλιτέχνες, αλλά και μουσικόφιλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση".

Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares