«Είμαστε χιλιάδες, είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαιώματα» (βίντεο)

Οι έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο

news.team
news.team

Μπορεί να εντάχθηκαν οι καλλιτέχνες και οι τεχνικοί του κλάδου "Θέαμα και ακρόαμα" στους δικαιούχους του έκτακτου επιδόματος, αλλά δεν σταματούν να ενώνουν τις φωνές τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και τους κυβερνώντες, ώστε να αναγνωριστεί το έργο, η δημιουργία τους ως επάγγελμα.

Γι' αυτό το λόγο, ετοίμασαν το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί. "Το βίντεο αυτό δεν κυκλοφόρησε δημόσια για να απαιτήσουμε / ζητήσουμε το επίδομα που προβλέπεται λόγω κορονοϊού. Έχουμε την αίσθηση πως αφού η Πολιτεία αποφάσισε να εντάξει τους καλλιτέχνες και του τεχνικούς του κλάδου "Θέαμα και Ακρόαμα", θα το πραγματοποιήσει", αναφέρουν και συμπληρώνουν: "Το βίντεο αυτό έγινε για να ενώσει τις φωνές όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων του χώρου μας για πρώτη φορά. Να ενώσει τα περισσότερα επαγγέλματα του κλάδου μαζί συλλογικά, όσων είναι μπροστά από τις κάμερες, επώνυμων και μη, αλλά και όσων εργάζονται πίσω από αυτές, όσων είναι πάνω στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια".

Λίγο αργότερα, στο κείμενό τους σημειώνουν: "Είμαστε μια φωνή που στόχο έχει τον σεβασμό των καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες και οι τεχνικοί του κλάδου δεν είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Είναι άνθρωποι που αξίζουν να ζουν, να δρουν και να προσφέρουν στην κοινωνία αξιοπρεπώς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο..."

Edit: ZanTot
Music: Dimitris Barnias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top