Και άλλες νομικές μορφές θα συμπεριληφθούν στα 800€, το επίδομα δηλαδή που δίνεται (και) σε αυτοαπασχολούμενους και μικρές επιχειρήσεις. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές οχλήσεις από κλάδους που δεν είχαν συμπεριληφθεί στους πληττόμενους από τον κορονοϊό, επομένως δεν δικαιούνταν όσοι ασκούσαν αυτά τα επαγγέλματα, να πάρουν αυτό το επίδομα.

Από ό,τι φαίνεται, το 800ρι θα έχει και συνέχεια. Θα υπάρξει επίδομα αυτού του ποσού, το οποίο θα ισχύσει Μάιο και Ιούνιο και σε αυτό θα συμπεριληφθούν και οι επιστήμονες, αλλά και οι καλλιτέχνες. 

«Μάιο-Ιούνιο θα μπουν και οι επιστήμονες», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Και συμπλήρωσε: «Αν όλα πάνε καλά, θα βγει ΚΥΑ για τα νέα 800€ σε αυτοαπασχολούμενους κι άλλες μικρές επιχειρήσεις που δεν είχαν συμπεριληφθεί ακόμα και σήμερα. Έως την Μ. Τρίτη θα συμπεριληφθούν κι άλλες νομικές μορφές. Μουσικοί, καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, οι αυτοαπασχολούμενοι γενικώς θα μπουν στα 800€». Αντίστοιχες πληροφορίες παρουσίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Αυτιάς.

Photo: Χάρης Σφακιανάκης

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured