Μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμπεριληφθούν στο επίδομα των 800€

Θα έρθει και άλλο 800ρι ως επίδομα - οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τη Μ. Τρίτη.

news.team
news.team

Και άλλες νομικές μορφές θα συμπεριληφθούν στα 800€, το επίδομα δηλαδή που δίνεται (και) σε αυτοαπασχολούμενους και μικρές επιχειρήσεις. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές οχλήσεις από κλάδους που δεν είχαν συμπεριληφθεί στους πληττόμενους από τον κορονοϊό, επομένως δεν δικαιούνταν όσοι ασκούσαν αυτά τα επαγγέλματα, να πάρουν αυτό το επίδομα.

Από ό,τι φαίνεται, το 800ρι θα έχει και συνέχεια. Θα υπάρξει επίδομα αυτού του ποσού, το οποίο θα ισχύσει Μάιο και Ιούνιο και σε αυτό θα συμπεριληφθούν και οι επιστήμονες, αλλά και οι καλλιτέχνες. 

«Μάιο-Ιούνιο θα μπουν και οι επιστήμονες», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Και συμπλήρωσε: «Αν όλα πάνε καλά, θα βγει ΚΥΑ για τα νέα 800€ σε αυτοαπασχολούμενους κι άλλες μικρές επιχειρήσεις που δεν είχαν συμπεριληφθεί ακόμα και σήμερα. Έως την Μ. Τρίτη θα συμπεριληφθούν κι άλλες νομικές μορφές. Μουσικοί, καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, οι αυτοαπασχολούμενοι γενικώς θα μπουν στα 800€». Αντίστοιχες πληροφορίες παρουσίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Αυτιάς.

Photo: Χάρης Σφακιανάκης

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares