news.team

Παρότι γνώρισε μια μεγάλη και διαχρονική επιτυχία το 1992, όταν ερμήνευσε το τραγούδι "Μπαλαμός" που του έγραψε (μουσική και στίχοι) ο Διονύσης Τσακνής για τον ομώνυμο, πρώτο δίσκο του, ο Γιώργος Κατσάρης -και όχι Κάτσαρης, όπως γράφτηκε δυστυχώς σε πολλά δημοσιεύματα, ακόμα και σοβαρών εφημερίδων- αρνήθηκε να την εξαργυρώσει.

Στα μετέπειτα λοιπόν χρόνια απέφυγε τις πολλές συνεντεύξεις και την καθιερωμένη προβολή και προτίμησε να συνεχίσει ήσυχα την πορεία του στη δισκογραφία για έναν ακόμα δίσκο (Της Χαράς Και Του Καημού, 1993) και μερικές συμμετοχές, μέχρι που χάθηκε λίγο-λίγο από το ραντάρ. Για τους πολλούς τουλάχιστον, καθώς στην Καρδίτσα όπου ζούσε με την οικογένειά του συνέχισε την τραγουδιστική του δράση, ασκώντας παράλληλα το επάγγελμα του χειριστή χωματουργικών μηχανημάτων, που παρέμεινε η βασική του εργασία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κατσάρης πέθανε χθες το πρωί στα 62 του χρόνια, ως αποτέλεσμα του καρκίνου που τον ταλαιπωρούσε εδώ και κάποιον καιρό.

«Καλέ μου φίλε θα λείψεις από όλους όσοι σε αγάπησαν (και ήταν αμέτρητοι) και κυρίως από την υπέροχη οικογένειά σου», έγραψε ο Διονύσης Τσακνής, αποχαιρετώντας τον από το προσωπικό του Facebook, αφού οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε τον κρατάνε υποχρεωτικά μακριά από το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο χωριό του -τη Μέλισσα της Καρδίτσας.

{youtube}MRUR29EBhSI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured