Η Κατερίνα Ντούσκα ξετυλίγει τα νέα της σόλο σχέδια

Ακούστε το "Sanctuary"

news.team
news.team
φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Αν και στις δικές μας σελίδες δεν περιμέναμε την Eurovision για να ανακαλύψουμε την Κατερίνα Ντούσκα (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στον Δημήτρη Μεντέ), ήταν η συμμετοχή της στον διαγωνισμό αυτόν (2019) που την κατέστησε όνομα ευρύτερα γνωστό.

Τελευταία, την ακούγαμε στο πλευρό του Leon Of Athens, σε κάποια από τα singles-προπομπούς του νέου του άλμπουμ, το οποίο έρχεται μέσα στο 2020. Τώρα, όμως, η Ντούσκα επιστρέφει στο προσκήνιο αποκαλύπτοντας τα δικά της σχέδια για τη μετά-Eurovision εποχή. Δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Sanctuary", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To τραγούδι είναι γραμμένο από την ίδια τη Ντούσκα, παρέα με τον David Sneddon, με την παραγωγή και την ενορχήστρωση να υπογράφονται από τον Anu Pillai.

Το "Sanctuary" προλογίζει ένα νέο ΕΡ για την Κατερίνα Ντούσκα, το οποίο είναι «ένα πολύ προσωπικό project» και θα αποκαλυφθεί «σταδιακά», όπως μαθαίνουμε από το δελτίο Τύπου, μέσα στο 2020. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το άλμπουμ Embodiment του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top