φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Αν και στις δικές μας σελίδες δεν περιμέναμε την Eurovision για να ανακαλύψουμε την Κατερίνα Ντούσκα (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε το 2015 στον Δημήτρη Μεντέ), ήταν η συμμετοχή της στον διαγωνισμό αυτόν (2019) που την κατέστησε όνομα ευρύτερα γνωστό.

Τελευταία, την ακούγαμε στο πλευρό του Leon Of Athens, σε κάποια από τα singles-προπομπούς του νέου του άλμπουμ, το οποίο έρχεται μέσα στο 2020. Τώρα, όμως, η Ντούσκα επιστρέφει στο προσκήνιο αποκαλύπτοντας τα δικά της σχέδια για τη μετά-Eurovision εποχή. Δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Sanctuary", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To τραγούδι είναι γραμμένο από την ίδια τη Ντούσκα, παρέα με τον David Sneddon, με την παραγωγή και την ενορχήστρωση να υπογράφονται από τον Anu Pillai.

Το "Sanctuary" προλογίζει ένα νέο ΕΡ για την Κατερίνα Ντούσκα, το οποίο είναι «ένα πολύ προσωπικό project» και θα αποκαλυφθεί «σταδιακά», όπως μαθαίνουμε από το δελτίο Τύπου, μέσα στο 2020. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το άλμπουμ Embodiment του 2015.

{youtube}wKD367X2CLs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured