news.team

20 χρόνια πορείας στα ποπ πράγματα της Ελλάδας συμπλήρωσαν οι Μπλε πίσω στο 2016, όταν και το γιόρτασαν με μια «συλλεκτική» συναυλία στο Piraeus Academy, στην οποία είδαμε επί σκηνής και την παλιά τους τραγουδίστρια Θεοδοσία Τσάτσου δίπλα στην Τζώρτζια Κεφαλά. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο Δημήτρης Μεντές για τη βραδιά.

Το γκρουπ μπαίνει λοιπόν τώρα στη νέα δεκαετία με καινούριο τραγούδι: λέγεται "Σ' Αγάπησα Κρυφά" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησαν γι' αυτό οι Τόμης & Κώστας Βρακάς.

«Ένας κρυφός έρωτας που αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει την σύγκρουση των συναισθημάτων, και την απελπισία του ανεκπλήρωτου». Αυτό είναι το ας το πούμε σενάριο του νέου κομματιού, σύμφωνα τουλάχιστον με το δελτίο Τύπου. Τη μουσική του υπογράφει ο Γιώργος Παπαποστόλου και τους στίχους ο Γιώργος Παρώδης. Παραγωγός αλλά και ενορχηστρωτής είναι ο Απόστολος Παπαποστόλου, ο οποίος παίζει και στην ηχογράφηση ντραμς, πιάνο, ακουστική κιθάρα και πλήκτρα.

Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν το "Σ' Αγάπησα Κρυφά" θα μείνει ως ψηφιακό single ή αν προλογίζει κάποια δισκογραφική επιστροφή για τους Μπλε.

{youtube}r6dAenmCYts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured