Σχεδόν 3 χρόνια έχουν περάσει από το άλμπουμ Harmony Of Spheres, όμως το 2020 σημαίνει την ώρα επιστροφής των Puta Volcano, οι οποίοι θεωρούνται από τις μεγαλύτερες ελπίδες της εγχώριας ροκ σκηνής για τη νέα δεκαετία -κάτι που επιβεβαιώνει και η πρόσκληση του Desertfest Berlin να παίξουν στο φετινό τριήμερό του, τον Μάιο.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, το γκρουπ δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Black Box": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησαν γι' αυτό ο Νίκος Κούρος και η Άννα Παπαθανασίου.

«Το "Black Box" μιλάει για τη διαρκή προσπάθεια του να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι, ενάντια σε κάθε εμπόδιο και αντιξοότητα», εξηγεί η μπάντα, «και του πώς αυτό καθίσταται εφικτό μέσω του να αγκαλιάσεις τον καρπό των συλλογικών προσπαθειών όλων των προηγούμενων γενεών, που οδηγούν τελικά στη δική μας».

Το "Black Box" προλογίζει τον νέο δίσκο ΑΜΜΑ, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου ως ανεξάρτητη έκδοση της ίδιας της μπάντας, σε παραγωγή του Johnny Tercu (των Kooba Tercu).

Οι Puta Volcano αναμένεται να υποστηρίξουν το AMMA με ζωντανές εμφανίσεις, έχοντας ήδη ανακοινώσει ένα μεγάλο αθηναϊκό live στο Gagarin για την Παρασκευή 22 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

{youtube}Ye-4slpAHVk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured