news.team

Θάνος Μικρούτσικος και Άλκης Αλκαίος συγκαταλέγονται αμφότεροι στις μεγάλες απώλειες της δεκαετίας που μόλις τελείωσε, φαίνεται όμως ότι ακόμα δεν έχουμε ακούσει όλα όσα πρόλαβαν να σκαρώσουν εν ζωή.

Πρόσφατα, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τις υπογραφές τους: λέγεται "Όσα Ονειρευτήκαμε" και το ερμηνεύει ο Δημήτρης Κανέλλος: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Την ενορχήστρωση επιμελείται ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος, τον οποίον ακούμε επίσης στην ηχογράφηση να παίζει πιάνο, πλήκτρα, αλλά και μπάσο -υπογράφει επίσης την επιμέλεια και την οργάνωση της παραγωγής.

Το "Όσα Ονειρευτήκαμε" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ για τον Δημήτρη Κανέλλο, βασισμένο σε ανέκδοτους έως σήμερα στίχους του Άλκη Αλκαίου. Θα λέγεται κι αυτό Όσα Ονειρευτήκαμε και αναμένεται πολύ σύντομα από τη Minos-EMI. Στη δε δισκογραφία του Νικαιώτη ερμηνευτή θα διαδεχθεί το άλμπουμ του 2017 Ερμηνεύει Φώντα Λάδη.

Ο Δημήτρης Κανέλλος θα παρουσιάσει και live αυτό το υλικό, αρχής γενομένης από τη Σφίγγα, στην οποία έχει ανακοινώσει 2 παραστάσεις, για την Κυριακή 16 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις σχετικές τιμές, δείτε εδώ.

{youtube}fEC7gwb9Uzw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured