Ένα καινούριο τραγούδι από τον Θάνο Μικρούτσικο, σε στίχους Άλκη Αλκαίου

Ακούστε το "Όσα Ονειρευτήκαμε", με ερμηνευτή τον Δημήτρη Κανέλλο

news.team
news.team
Θάνος Μικρούτσικος και Άλκης Αλκαίος συγκαταλέγονται αμφότεροι στις μεγάλες απώλειες της δεκαετίας που μόλις τελείωσε, φαίνεται όμως ότι ακόμα δεν έχουμε ακούσει όλα όσα πρόλαβαν να σκαρώσουν εν ζωή.

Πρόσφατα, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τις υπογραφές τους: λέγεται "Όσα Ονειρευτήκαμε" και το ερμηνεύει ο Δημήτρης Κανέλλος: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Την ενορχήστρωση επιμελείται ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Μικρούτσικου, Θύμιος Παπαδόπουλος, τον οποίον ακούμε επίσης στην ηχογράφηση να παίζει πιάνο, πλήκτρα, αλλά και μπάσο -υπογράφει επίσης την επιμέλεια και την οργάνωση της παραγωγής.

Το "Όσα Ονειρευτήκαμε" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ για τον Δημήτρη Κανέλλο, βασισμένο σε ανέκδοτους έως σήμερα στίχους του Άλκη Αλκαίου. Θα λέγεται κι αυτό Όσα Ονειρευτήκαμε και αναμένεται πολύ σύντομα από τη Minos-EMI. Στη δε δισκογραφία του Νικαιώτη ερμηνευτή θα διαδεχθεί το άλμπουμ του 2017 Ερμηνεύει Φώντα Λάδη.

Ο Δημήτρης Κανέλλος θα παρουσιάσει και live αυτό το υλικό, αρχής γενομένης από τη Σφίγγα, στην οποία έχει ανακοινώσει 2 παραστάσεις, για την Κυριακή 16 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις σχετικές τιμές, δείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares